marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza filmului Fast and Furious 7: Tony Jaa, expert in arte martiale, va juca alaturi de Jason Statham si Vin Diesel

A fost confirmat un nou nume in franciza „Fast and Furious”. Tony Jaa, considerat unul dintre cei mai populari actori asiatici ai momentului va juca alaturi de Jason Statham in Fast and Furious 7, anunta cei de la Empire.

Surpriza filmului Fast and Furious 7: Tony Jaa, expert in arte martiale, va juca alaturi de Jason Statham si Vin Diesel

In urma castingului pentru al saptelea film, Tony Jaa, cunoscut pentru rolul din triologia “Ong Bak” care l-a transformat intr-un simbol al mandriei nationale Thailandeze, se alatura echipei Fast and Furious starnind curiozitatea fanilor acestei serii, acesta fiind primul rol al actorului in limba engleza.

 


Detaliile privind rolul cineastului intarzie sa apara, scenariul fiind inca in lucru sub mana lui Chris Morgan-producator si scenarist; totusi, surse din interior ne asigura ca acesta va fi cu siguranta implicat in cel putin o scena de lupta, actorul fiind cunoscut si ca expert in arte martiale.

 


Intr-un interviu acordat „The Hollywood Reporter”, Tony Jaa declara ca a fost dintotdeauna un fan  al francizei „ Fast and Furious”  pentru ca fimele au un ritm rapid de desfasurare, sunt amuzante si antrenante si pastreaza audienta implicata in permanenta in evolutia actiunii; adaugand la final faptul ca nu se poate gandi la un film mai bun in care sa fie implicat intr-un film produs in Statele Unite.

 

 

 


In cadrul aceluiasi interviu, intrebat fiind daca s-ar vedea castigator intr-o intrecere cu Vin Diesel,  Tony Yaa raspunde ca se simte deja castigator doar pentru ca are ocazia sa joace in film alaturi de acesta si completeaza cu afirmand ca se simte onorat de ocazia de a juca alaturi de mari actori de la Hollywood ca Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson si Tyrese Gibson.  James Wan va regiza filmul  Fast and Fourious 7

 

 

 

The Fast and The Furious 7 va ajunge pe marile ecrane din 11 iulie 2014.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies