marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surprize de proportii pentru fanii seriei Bourne: Matt Damon si Jeremy Renner ar putea juca impreuna in urmatorul film din franciza

Actorii Matt Damon si Jeremy Renner ar putea sa joace impreuna in urmatorul film din seria "Jason Bourne", a declarat Frank Marshall, producatorul acestei francize de succes.

Surprize de proportii pentru fanii seriei Bourne: Matt Damon si Jeremy Renner ar putea juca impreuna in urmatorul film din franciza

Matt Damon l-a interpretat pe asasinul amnezic Jason Bourne in primele trei filme din aceasta franciza cinematografica, realizate pe baza romanelor scrise de Robert Ludlum. Al patrulea film, The Bourne Legacy, care va fi lansat in Romania in luna august, il va avea in rol principal de aceasta data pe Jeremy Renner, cunoscut din Misiunea Imposibila: Ghost Protocol si The Avengers, unde l-a jucat pe Hawkeye.
 

Cea mai recenta aparitie a sa in rolul Jason Bourne dateaza din 2007, in "Ultimatumul lui Bourne", un film care a obtinut incasari de peste 440 de milioane de dolari pe plan mondial.


Matt Damon si personajul Jason Bourne nu vor aparea, insa, in "The Bourne Legacy", al patrulea film din serie, ce va fi lansat in luna august. In aceasta pelicula rolul principal este jucat de Jeremy Renner, un agent CIA care incearca sa rezolve situatiile incurcate din primele trei filme din franciza, informeaza nme.com.

Frank Marshall, producatorul tuturor celor patru filme din franciza "Jason Bourne", a declarat intr-un interviu pentru Empire ca actiunea din "The Bourne Legacy" nu exclude posibilitatea ca personajul jucat de Matt Damon sa revina in urmatorul film din serie.

 

 


"Actiunea se petrece pe mai multe planuri. Toate posibilitatile sunt inca acolo. Visul meu este ca in urmatorul film sa ii vad pe Matt si Jeremy jucand impreuna", a spus Frank Marshall.


Dupa "Identitatea lui Bourne" (2002), "Suprematia lui Bourne (2004) si "Ultimatumul lui Bourne" (2007), fanii sperau ca Matt Damon sa intre din nou, in 2012, in pielea agentului secret creat de scriitorul american Robert Ludlum.

 

 


Jeremy Renner  este cel care a preluat franciza si pare sa isi fi castigat popularitatea in randul fanilor. Acesta a declarat ca va avea o alta abordare decat cea a colegului sau, Matt Damon. 

 

"Personajul meu va avea alta structura si se va construi pe alte elemente.  Stie cine este, de unde vine si care e rolul sau. Vrea sa faca parte din echipa si cauta sa aiba sens." a spus Renner pentru revista Empire.

 

 

 

 

 

 

De la moartea lui Ludlum, in 2001, studiourile Universal au incheiat o intelegere cu mostenitorii scriitorului, care prevede posibilitatea de a transforma aventurile lui Jason Bourne intr-o franciza. Astfel, partea a patra a seriei va fi inspirata din romanul "The Bourne Legacy", de Eric Van Lustbader, publicat in 2004. Van Lustbader a mai scris alte doua romane din aceeasi serie, "The Bourne Betrayal" si "The Bourne Sanction".

 


Directorii studiourilor Universal intentionasera sa se opreasca dupa cel de-al treilea film din seria "Jason Bourne", dar acesta a avut incasari de 227 milioane de dolari in Statele Unite si de 215 milioane de dolari in afara Americii de Nord, iar trilogia a avut incasari totale de 945 de milioane de dolari la nivel mondial.

 

 

Sursa foto: Empire

 


Galerie foto


Modifică setările cookies