marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone a devenit designer de stilouri de lux. Cat costa colectia inedita creata de cel mai tare actor de actiune

Actorul american Sylvester Stallone a devenit designer de stilouri de lux si a lansat in colaborare cu o firma italiana o editie limitata de astfel de ustensile de scris, fiecare dintre acestea urmand sa coste aproape 5.000 de dolari.

Sylvester Stallone a devenit designer de stilouri de lux. Cat costa colectia inedita creata de cel mai tare actor de actiune

Sylvester Stallone a devenit consultant si imaginea oficiala a companiei italiene Montegrappa, in 2010, dezvaluind cu acea ocazie faptul ca este un mare admirator al stilourilor de lux create de aceasta firma, , informeaza contactmusic.com.

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme

in 2012, actorul si-a extins colaborarea cu firma italiana si a creat in colaborare cu aceasta companie un stilou din argint si aur de 18 carate, incrustat cu pietre pretioase.


Stilourile din colectia creata de Sylvester Stallone, intitulata "Chaos Limited Edition", au pretul de vânzare de 4.965 de dolari.


Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". in anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

 

Chiar daca s-a apucat de afaceri de lux, actorul nu renunta la ceea ce l-a facut celebru: filmele de actiune, iar in 2012 revine cu The Expendables 2, care se anunta si mai exploziv decat primul film.

Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) - alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune.


Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata de eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.  Filmul are un buget estimat de 100 de milioane de dolari si se va lansa in august 2012.



 

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies