marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone si-a dus familia in vacanta pentru a-si alina durerea dupa moartea fiului sau, Sage

La o luna dupa moartea fiului sau, Sylvester Stallone a plecat cu intreaga familie intr-o vacanta, in incercarea de a trece mai usor peste drama care s-a abatut asupra lor.

Sylvester Stallone si-a dus familia in vacanta pentru a-si alina durerea dupa moartea fiului sau, Sage

Impreuna cu sotia si cele trei fete, acestia au petrecut cateva zile pe un iaht pe Marea Mediterana, in Italia. Imbracati casual, Sylvester, Jennifer si Sophia, Sistine si Scarlet au avut alaturi si cativa prieteni cu care au intretinut atmosfera pe durata vacantei pe care au petrecut-o departe de America si de locurile care le-au produs atata durere.


Pe 13 iulie, Sage Stallone (36 de ani), fiul cel mare al lui Sly, a fost gasit mort in camera sa de hotel din Los Angeles. Dupa primele rezultate ale anchetei se pare ca decesul a survenit in urma unei supradoze de droguri, verdictul final urmand sa fie dezvaluit la sfarsitul lunii.

 


Sage Stallone a debutat ca actor alaturi de tatal in filmul "Rocky 5" (1990), unde a avut rolul lui Robert, fiul boxerului Balboa. In 1996 a jucat din nou alaturi de tatal sau in filmul "Daylight", care a fost un dezastru in box-office. De atunci, Sage a jucat doar in filme mici, cu buget redus.



Moartea fiului sau l-a afectat mult pe Sylvester Stallone, dovada fiind si cuvintele pe care le-a rostit la ceremonia de inmormantare: ”Nu exista nici o durere mai mare decat atunci cand un parinte isi pierde copilul. Vom simti aceasta durere toata viata. Sage a fost primul copil, centrul universului nostru”, a spus acesta, cu lacrimi in ochi.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies