marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

”Taken”, pe primul loc in box office-ul american

Thriller-ul "Teroare in Paris/ Taken", in regia lui Pierre Morel s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american.

”Taken”, pe primul loc in box office-ul american

Fimul spune povestea lui Bryan (Liam Neeson), fost agent secret, care are la dispozitie doar 96 de ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Maggie Grace), din mainile unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie.

Comedia "Paul, mare politist la mall"/ Paul Blart: Mall Cop” s-a situat pe pozitia a doua, dupa ce timp de doua saptamani a fost lider de box office.

Thriller-ul SF "Povestea celor doua surori/ The Uninvited" s-a situat pe pozitia a treia in box office, cu incasari de 10,5 milioane de dolari, fiind urmat de lungmetrajul "Hotel for Dogs", o comedie in care doi adolescenti orfani salveaza caini de pe strazi si ii gazduiesc in cladirea abandonata a unui fost hotel, care a obtinut incasari de 8,7 milioane de dolari.

Filmul "Gran Torino", in regia lui Clint Eastwood, a coborat pe a cincea pozitie in clasament, cu incasari de 8,6 milioane de dolari si cu un total de 110,5 milioane de dolari in cele opt saptamani de la lansarea in cinematografele din America de Nord.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies