marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tanara actrita Mia Wasikowska a pus mana pe un alt rol faimos: se va transforma in Madame Bovary

In 2011 a fost Jane Eyre iar in acest an a pus mana pe un alt rol ce portretizeaza un personaj celebru din literatura mondiala - cel al Emmei Bovary din romanul Madame Bovary al lui Gustave Flaubert.

Tanara actrita Mia Wasikowska a pus mana pe un alt rol faimos: se va transforma in Madame Bovary

Studiourile Occupant Entertainment au ales-o pe tanara Mia Wasikowska pentru rolul principal din filmul Madame Bovary care se va turna in acest an. Scenariul este scris de Rose Barreneche si va ramane fidel operei lui Flaubert publicata in 1856.

Madame Bovary e povestea Emmei, o femeie maritata cu un doctor de provincie, Charles, care desi o iubeste, nu ii poate oferi o existenta romantica, asa cum isi doreste Emma. Ea isi petrece zilele amagindu-se cu vise despre escapade amoroase si iubiri pasionale. Viata ei plictisitoare pare sa se schimbe cand il cunoaste pe Rodolphe, un aventurier de care se indragosteste.

Filmul va fi regizat de Sophie Barthes iar din distributie va face parte si Paul Giamatti. Acesta va juca rolul domnului Homais, farmacist si confident apropiat al lui Charles Bovary. In 1991, Isabelle Huppert o juca pe Emma Bovary in filmul regizat de Claude Chabrol.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies