marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tânăra ingenuă din Fetele Gilmore ajunge o adolescentă rebelă

Alexis Bledel și Saoirse Ronan sunt două asasine cu chip angelic.

Tânăra ingenuă din Fetele Gilmore ajunge o adolescentă rebelă
Au nume de flori și par gingașe, dar numai plăpânde, vulnerabile și neajutorate nu sunt. Căci, în ciuda aparenței lor de adolescente ingenue, Violet (Alexis Bledel) și Daisy (Saoirse Ronan) sunt două asasine din New York.
 
Cele două acceptă o misiune oferită de șeful lor, Russ (Danny Trejo), pe care o consideră ușor de realizat. Planurile le sunt, însă, date peste cap de neașteptata lor țintă: un singuratic misterios (James Gandolfini), fără nume, care a furat de la șeful rival, Donnie.



Fetele se simt cuprinse de o empatie bruscă și neașteptată, după ce află că ținta lor suferă de cancer pancreatic și că s-a înstrăinat de fiica lui. Și, cumva, noile lor sentimente le conduc pe cele două fete într-o călătorie neașteptată de auto-examinare, catapultându-le într-o lume dincolo de rutina lor mortală, totul în timp ce întâlnesc inamici periculoși, cum ar fi echipa de asasini și violatori a șefului rival Donnie sau legendarul asasin cunoscut sub numele simplu de Numărul 1, despre care se spune că a ucis odată trei ninja cu o pilă de unghii.


Pe Alexis Bledel o veți recunoaște, cu siguranță, ca fosta Rory Gilmore din celebrul serial „Fetele Gilmore”, în care a jucat timp de șapte ani alături de Lauren Graham, care interpreta rolul mamei sale, Lorelai Gilmore.


Filmul „Violet și Daisy”/„Violet and Daisy” (2011) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22:30.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies