marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din cel mai noul film al lui Tarantino: Django Unchained

Tarantino + spaghetti western = succes total. Fanii filmelor lui Quentin Tarantino au motive sa fie bucurosi: cea mai recenta pelicula a sa, Django Unchained este de catava saptamani in productie iar de astazi avem primele imagini oficiale cu Christoph Waltz pe platourile de filmare.

Primele imagini din cel mai noul film al lui Tarantino: Django Unchained

Tarantino le-a starnit curiozitatea fanilor in legatura cu noul sa film, inca de acum 3 ani cand anunta ca vrea sa faca un western. Recent Christoph Waltz , noul actor preferat al lui Tarantino, a fost fotografiat pe platourile de filmare. Cei doi au mai lucrat impreuna si la Inglourious Basterds in 2009.
 

Django Unchained este unul din cele mai asteptate filme din 2012, dar si controversate. Dur si violent, filmul va fi extrem de radical si va atinge subiecte pe care multi americani le evita, deci este posibil ca dupa primele vizionari sa se nasca multe discutii despre noul proiect al lui Tarantino. Insa, maestria si talentul regizorului isi vor pune si de aceasta data amprenta, iar filmul se anunta o noua bijuterie marca Tarantino. 
 

In America sclavagista un dentist german (Christoph Waltz) transformat in vanator de recompense, rascumpara un sclav pe nume Django (Jamie Foxx) si se lasa convins de acesta sa-l ajute sa o elibereze pe sotia lui Broomhilda (Kerry Washington), care a ramas pe plantatia Candyland din Mississippi si este obligata de catre maleficul si sadicul stapan Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) sa ofere favoruri sexuale albilor.

 

Distributia impresionanta din Django Unchained este formata numai din staruri de prima mana: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Kerry Washington, Kurt Russell, Leonardo DiCaprio, Samuel L Jackson.RZA, Misty Upham si Anthony LaPaglia, Sacha Baron Cohen. Filmul va avea lansarea oficiala pe 25 decembrie 2012.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies