marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tarzan: unul dintre cele mai ambitioase proiecte de la Hollywood a fost anulat

Una dintre cele mai ambitioase productii de la Hollywood a fost anulata chiar inainte de a intra in productie. Noul film Tarzan, care trebuia sa ii aduce pe marile ecrane pe Alexander Skarsgard, Jessica Chastain si Samuel L. Jackson.

Tarzan: unul dintre cele mai ambitioase proiecte de la Hollywood a fost anulat

 

Tarzan a fost anulat de catre Warner Bros desi era considerat unul dintre viitoarele blockbustere de la Hollywood. Warner Bros intentionau inca din 2011 sa produca o noua versiune a celebrului film Tarzan, dar productia a fost oprita. Proiectul poate capata viata insa in primavara lui 2014, scrie Huffingston Post.

 


Acum 2 ani,  Warner Bros au cerut doua scenarii pentru film, bazate pe seria lui Edgar Rice Burroughs. Initial, Craig Brewer, cel care a contribuit la scrierea scenariului, trebuia sa regizeze filmul, insa in 2012 a fost inlocuit de David Yates, cel care a regizat primele patru filme Harry Potter.

Filmul avea o distributie foarte buna:  Alexander Skarsgard (True Blood) trebuie sa interpreteze personajul principal iar Samuel L. Jackson si Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) se aflau in stadiul de negociere. In plus, existau si zvonuri ca Jamie Foxx ar putea avea si el un rol important in cadrul proiectului.

Deadline.com sugereaza ca motivul pentru care filmul a fost amanat este bugetul cu care studiourile nu au fost de acord. Ei spun ca Warner Bros sunt destul de transanti cu filmele care au bugetul prea mare sau care nu au potential de a ajunge in top, insa surse apropiate spun ca realizatorii mai incearca si in 2014 sa puna pe picioare proiectul.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies