marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Concursul Frozen s-a incheiat: afla aici daca ai castigat invitatii la film

Una dintre cele mai frumoase animatii din ultimii ani vine in cinematografele din Romania chiar in perioada Sarbatorilor de Iarna. Frozen a fost numita de critici drept cea mai buna animatie Disney de la The Lion King incoace. www.procinema.ro si Forum Film te trimit la animatia acestui final de an.

 

Concursul Frozen s-a incheiat: afla aici daca ai castigat invitatii la film


Castigatorii concursului sunt:

Laura Vasile – locul I (3 bilete)
Dana Iordache – locul II (2 bilete)

Biletele sunt valabile  in cadrul cinematografelor Cinema City Sun Plaza,  la oricare show, dupa data de 27 decembrie.

 


In intervalul 11 decembrie 2013 – 18 decembrie 2013, vizitatorii site-ului www.procinema.ro au sansa sa castige o invitatie tripa la filmul de animatie Frozen, pentru primul loc si o invitatie dubla la acelasi film, pentru locul al doilea.

 

Castigatorii vor fi selectati dintre cei care dau raspund corecta la intreabrea concursului de mai jos. Concursul se desfasoara la nivel national. Castigatorii vor fi anuntati pe 19 decembrie 2013, pe site-ului www.procinema.ro.

 

Frozen este un film animat care imbina intr-un mod magic stilul nou cu cel clasic al celor de la Disney, povestea celor doua surori printese a caror relatie le este testata atunci cand parinti lor mor intr-un tragic accident.

 

Anna (Kristen Bell) si Elsa (Idina Menzel) sunt inseparabile in perioada copilariei, insa legatura lor incepe sa se dastrame odata cu trecerea timpului. In momentul in care Elsa ajunge regina si incearca sa faca tot ce este posibil pentru fericirea Annei, insa nu reuseste acest lucru si ingheata tot regatul din greseala.

Marcata de acest incident, Elsa se retrage in munti, iar Anna porneste in cautarea ei pentru a o convinge sa se intoarca in regat.

In cinema, filmul intra incepand cu 27 decembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies