marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Te voi iubi mereu ca pe un frate". Mesajul emotionant al lui Vin Diesel in memoria lui Paul Walker

Dupa 2 zile de la moartea lui Paul Walker, fanii sunt inca in stare de soc. Actorul de 40 de ani a murit sambata intr-un accident de masina. Printre cei mai afectati de tragedie se numara si Vin Diesel, care luni seara a lasat un mesaj emotionat pe pagina sa de Facebook.

Te voi iubi mereu ca pe un frate . Mesajul emotionant al lui Vin Diesel in memoria lui Paul Walker


"To live in the hearts we leave behind, is not to die."
a scris Vin Diesel pe pagina sa de Facebook, acolo unde a urcat o poza cu el si Paul Walker. Citatul este dintr-un poem al scotianului Thomas Campbell.

 Vin Diesel este afectat profund de pierdedea prietenului sau."Nu mori daca continui sa traiesti in inimile celor care te iubesc. Pablo, as vrea sa vezi lumea acum si impactul pe care tu l-ai avut asupra ei, asupra mea. Te voi iubi mereu Brian, ca pe un frate, atat pe ecran cat si in viata reala".


Brian  este o referire directa la numele personajului interpretat de Paul Walker in seria Fast and Furious. Fanii au reactionat si ei la mesaj, fiind  inca in stare de soc.

 

 

 

Actorul in varsta de 40 de ani a murit sambata, dupa ce automobilul Porsche Carrera GT in care Walker se afla ca pasager s-a lovit brutal de un copac si a explodat. Actorul si bunul sau prieten Roger Rodas, care a condus automobilul, au decis sa faca o scurta plimbare, intr-o pauza a unui eveniment de caritate. "Hai sa facem o plimbare" - acestea ar fi fost ultimele cuvinte rostite de actorul Paul Walker, care a murit intr-un accident de automobil, sambata, in California.

 

 


Roger Rodas tocmai isi parca automobilul in momentul in care Paul Walker a ajuns la acea gala de caritate, organizata la magazinul de piese auto pentru modele de lux Always Evolving - la care actorul detinea actiuni -, in timp ce unul dintre angajati intampina dificultati cu introducerea in magazin a unuia dintre automobile.


Atunci cand Roger a coborat din masina, Paul Walker a venit spre el si l-a rugat sa faca o plimbare impreuna cu acel model Porsche, intrucat acesta nu fusese inca introdus in magazin. Jim Torp, un bun prieten al actorului, a spus: "Roger mergea cu spatele spre garaj, insa Paul a sarit in masina si i-a spus: «Hai sa facem o plimbare»".

 

 

 

 


"Asa ca s-au dus sa faca o mica plimbare si apoi s-a intamplat tragedia", a adaugat el. Automobilul Porche in care s-au aflat cele doua victime a fost distrus complet in acel accident fatal, insa Jim Torp spune ca Paul Walker - care are o fiica de 15 ani, Meadow - "trebuia sa moara in acest fel", pentru ca era un fan impatimit au masinilor rapide si isi dedicase cea mai mare parte a carierei sale de actor filmelor din franciza "Furios si iute".


"Este ciudat. Paul Walker a facut acele filme. Si-a trait viata si a murit repede si furios, astazi. A iubit viteza, a iubit masinile si trebuia sa moara in acest fel. A murit intr-o masina foarte iute, alaturi de prietenul sau", a adaugat Jim Torp pentru New York Daily News.


Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, a anuntat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche atunci cand soferul a pierdut controlul masinii. Automobilul s-a lovit de un stalp si de un copac si a fost imediat cuprins de flacari, dupa care a explodat.

 

 


Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".


Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies