marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser trailer pentru Total Recall: bolizi care zboara, impuscaturi si explozii spectaculoase intr-un univers futurist care iti taie respiratia

Total Recall, unul dintre cele mai asteptate remake-uri a primit inca un teaser trailer, spre bucuria fanilor. Cu 5 zile inainte de lansarea primului trailer oficial, producatorii le starnesc curiozitatea spectatorilor cu imagini spectaculoase din film.

Teaser trailer pentru Total Recall: bolizi care zboara, impuscaturi si explozii spectaculoase intr-un univers futurist care iti taie respiratia

Noua versiune inspirata de romanul scris de Philip K. Dick si remake-ul filmului cu acelasi nume din 1990 promite sa fie si mai spectaculoasa, intr-un univers futurist cu totul deosebit. Primele imagini aduc aminte de Blade Runner dar si de Al  Cincilea Element.

 

Cu Colin Farrell in rolul lui Arnold si cu Kate Beckinsale si Jessica Biel inlocuitoare pentru Sharon Stone si Rachel Ticotin, filmul regizat de Len Wiseman se va lansa pe 3 august 2012. Pelicula are un buget de 200 de milioane de dolari si anunta lupte de foc intre Kate Beckinsale si Jessica Biel.

 


Noul Total Recall este un thriller de actiune despre realitate si memorie inspirat de celebra poveste "We Can Remember It For You Wholesale a lui Philip K. Dick". Pentru muncitorul Douglas Quaid (Colin Farrell), o calatorie a mintii pare sa fie cel mai bun mod de a scapa de viata lui frustranta, desi are o nevasta frumoasa Lori (Kate Beckinsale) pe care o iubeste foarte mult. Amintirile reale ale vietii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect.

 


Quaid devine un om bantuit. Aflat pe fuga de politie - controlata de Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere, Quaid se alatura unui luptator rebel (Jessica Biel) pentru a-l gasi pe seful gruparii de rezistenta (Bill Nighy) si pentru a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie si realitate este tot mai neclara iar soarta lumii lui Quaid depinde de reusita lui de a-si afla propria identitate, propria dragoste si propria soarta reala.


Filmul original lansat in 1990 a devenit unul dintre cele mai de succes si populare SF-uri din istorie si a facut incasari de 261 de milioane de dolari.

 

Total Recall se va lansa in cinematografele din SUA pe 3 august 2012.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies