marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ted 2: ce actrita celebra o inlocuieste pe Mila Kunis in continuarea comediei cu incasari spectaculoase de 550 de milioane de $

Ted a fost una dintre cele mai de succes comedii din istorie, asa ca era de asteptat ca producatorii sa faca si o continuare. Insa, Mila Kunis nu va mai face parte din distributie, fiind inlocuita cu o alta actrita la fel de celebra.

Ted 2: ce actrita celebra o inlocuieste pe Mila Kunis in continuarea comediei cu incasari spectaculoase de 550 de milioane de $


Amanda Seyfried este noua actrita din comedia Ted 2, conform celor de la Deadline. Actrita va aparea alaturi de Mark Wahlberg, insa Mila Kunis nu mai face parte din proiect. Conform presei americane, alegerea lui Seth MacFarlane de a aduce o noua actrita se leaga de faptul ca regizorul vrea sa aduca o noua poveste.
 

 

 

 

Recent, Amanda Seyfried a mai colaborat cu MacFarlane, la comedia A Million Ways To Die In The West, in care mai joaca Charlize Theron sau Liam Neeson.  In primul film, Mila Kunis juca rolul iubitei lui Mark Wahlberg.


Continuarea comediei creata de Seth MacFarlane va fi lansata in iunie 2015, scriu cei de la Huffington Post. Mark Wahlberg va reveni in film, la fel si celebrul ursulet Ted, a carui voce este asigurata chiar de creatorul filmului, Seth MacFarlane.Ted a fost unul dintre marile succes din 2012, cu incasari de 550 de milioane de dolari la nivel global. Astfel, Ted a devenit cea mai profitabila comedie interzisa minorilor din toate timpurile, depasind succesul seriei The Hangover.

 

Anul trecut, actorul a dezvaluit cum a acceptat sa joace in Ted, dar si reactia sotiei acestuia: "Ne aflam pe drum catre Premiile Oscar, acum 2 ani, unde era nominalizat The Fighter, si i-am spus sotiei <<Iubito, mi-am gasit urmatorul film. O sa fie un succes nebun, o sa fiu eu si un ursulet de plus>>. Iar ea s-a socat<< esti nebun? Asta e ultima data cand o sa mai vii la Premiile Oscar, cariera ta se va incheia>>".

 

 

Wahlberg a mai spus ca le-a interzis copiilor sai sa se uite la Ted, chiar daca acestia sunt entuziasmati sa isi vada tatal alaturi de un ursulet de plus. "Ted nu e pentru copii, iar sotia mea e mai conservatoare, deci nu se vor uita. Baietii au 8 si 9 ani, poate le putem arata, insa ea mi-a zis clar ca nu,  fetel nu il vor vedea niciodata. Eu sunt complet de acord".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies