marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teenage Mutant Ninja Turtles continua sa fie lider de box-office in SUA. The Expendables 3 are un debut catastrofal si cel mai slab din intreaga serie

Lupta grea in box-office-ul american in weeekendul trecut. Filmul care s-a impus inca o data este Teenage Mutant Ninja Turtles, care continua sa fie lider cu 28.4 milioane de dolari. Insa, dezamagirea cea mai mare este The Expendables 3, care a avut un debut mult sub asteptari si cel mai slab din intreaga serie.

Teenage Mutant Ninja Turtles continua sa fie lider de box-office in SUA. The Expendables 3 are un debut catastrofal si cel mai slab din intreaga serie

Primele 3 filme din clasament sunt Teenage Mutant Ninja Turtles (28 de milioane de dolari), Guardians of The Galaxy (24 de milioane de dolari) si, surprinzator, Let's Be Cops, o comedie modesta care o are si pe Nina Dobrev pe afis (17 milioane de dolari).


 

 


The Expendables 3
a reusit in primul weeekend sa se claseze abia pe locul 4, mult sub asteptarile producatorilor, care il promovau ca unul dintre cele mai mari blockbustere de actiune ale verii. Un motiv pentru acest esec poate fi si faptul ca filmul a fost urcat ilegal pe internet, in intregime, cu doar 3 saptamani inainte de lansare, iar multi nu s-au mai obosit sa dea bani pe bilet la cinema. Astfel, The Expendables 3 a incasat doar 16 milioane de dolari in primul weekend.

 

Pana acum, The Expendables 3 este filmul cu cel mai slab debut din serie: al doilea film a avut incasari de 28 de milioane de dolari in SUA, iar primul film a facut 34 de milioane. Intreaga serie s-a descurcat mai bine pe plan international.

Pe locul 5 s-a aflat The Giver, cu Jeff Bridges si Meryl Streep, adaptarea celebrului roman cu acelasi nume. Filmul nu are parte de receznii spectaculoase si incasarile sunt slabe, de doar 12 milioane de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies