marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Terminator si Rambo vs Iisus. Arnold si Stallone vor juca in The Tomb alaturi de Jim Caviezel, actorul care declara ca rolul lui Iisus i-a distrus cariera

L-au ratat pe Bruce Willis, insa s-au ales cu Jim Caviezel.  

Terminator si Rambo vs Iisus. Arnold si Stallone vor juca in The Tomb alaturi de Jim Caviezel, actorul care declara ca rolul lui Iisus i-a distrus cariera

Actorul cunoscut pentru rolul lui Iisus din Patimile lui Hristos (2004) va juca alaturi de Arnold Schwarzenegger (64 de ani) si Sylvester Stallone ( 65 de ani) care se reunesc pentru a treia oara dupa The Expendables (2010) si The Expendables 2 ( 2012)  in filmul de actiune "The Tomb" ce va fi regizat de Mikael Hafstrom. Cu alte cuvinte Terminator si Rambo se confrunta cu Iisus.


Operati cu succes dupa problemele cauzate de cascadoriile din ultimele lor filme Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone au iesit din spital si sunt gata sa inceapa filmarile la un thriller produs de Summit Entertainment. The Tomb are un buget de 70 de milioane de dolari si va fi lansat in 2013.

In "The Tomb", Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor. Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie.


Jim Caviezel ( 43 de ani) a fost vazut in ultimii doi ani mai mult prin seriale TV ca Person of Interest si The Prisoner. Vara trecuta actorul care l-a jucat pe Iisus in controversatul film al lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos, acuza ca a fost refuzat de Hollywood din cauza rolului de acum 8 ani. Filmul  a fost catalogat drept unui antisemit iar rolurile au venit din ce in ce mai greu pentru actorul american.


Patimile lui Hristos a avut la nivel mondial incasari de 400 de milioane de dolari. Inainte de Patimile lui Hristos, Jim Caviezel era un actor in plina ascensiune la Hollywood unde se remarcase cu filmele "Frequency," si "The Thin Red Line"  regizat de Terrence Malick si cu 7 nominalizari la Oscar.

"Mel Gibson m-a avertizat dinainte sa accept sa lucrez cu el ca acel rol imi va inchide multe usi. I-am spus atunci ca toti avem o cruce de purtat si ca rolul lui Iisus era a mea. Am crezut mult in asta" declara actorul.
 

Jim Caviezel a mai jucat in 4 filme de atunci thrillerul "Unknown", "Deja Vu","Outlander," si "The Stoning of Soraya" insa nu a mai prins niciun rol important. Cu toate ca ii acuza pe cei de la Hollywood pentru ca l-au refuzat, actorul nu regreta rolul lui Iisus.

 

Din 2011, Jim Caviezel joaca alaturi de Michael Emerson in serialul foarte apreciat Person of Interest  in care un fost agent CIA si un om de stiinta fac o echipa ce lupta pentru a preveni crime.


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies