marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Artist, filmul fenomen al momentului, a dat inca o data lovitura: Michel Hazanavicius, numit cel mai bun regizor la gala premiilor Directors Guild of America

Cu doar o luna inainte de decernarea premiilor Oscar, The Artist, filmul fenomen care a cucerit Hollywood-ul, continua sa adune trofee, dupa ce Michel Hazanavicius a fost desemnat  cel mai bun regizor de catre DGA (Directors Guild of America).

The Artist, filmul fenomen al momentului, a dat inca o data lovitura: Michel Hazanavicius, numit cel mai bun regizor la gala premiilor Directors Guild of America

Intr-o epoca plina de blockbustere si pelicule 3D, The Artist,  filmul alb-negru si mut al lui Michel Hazanavicius a depasit asteptarile tuturor si a reusit sa castige o sumedenie de trofee, printre care si Globul de Aur pentru cea mai buna comedie/musical. Ieri, Hazanaviciu a primit premiul pentru cel mai bun regizor la Gala Premiilor Directors Guild of America.

 

In ultimii sase ani, cei care au obtinut acest premiu, au primit si Oscarul pentru cel mai bun regizor, asa ca sunt sanse mari ca si in acest an sa se continue traditia, iar Michel Hazanavicius este unul din marii favoriti la Oscarurile din 2012.

 

Nici actorii din The Artist nu au fost lasati deoparte. Jean Dujardin a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor la Cannes si nominalizat la Globul de Aur si Oscar pentru interpretarea sa, iar Berenice Bejo a primit si ea o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Michel Hazanavicius, regizorul francez de 44 de ani face o calatorie in timp si nascoceste o scrisoare de dragoste la adresa perioadei de la inceputul cinemaului. Pelicula iti aminteste pe alocuri de "Singin’ in the Rain", "A Star is Born", "Sunset Boulevard" sau de filmele lui Fred Astaire si Rogers.

The Artist e un film realizat in alb-negru, al carui subiect trateaza tranzitia de la filmele mute la cele vorbite, la sfarsitul anilor 1920, la Hollywood, si implicatiile pe care le are aceasta schimbare asupra vietii unui actor de film.


In aceasta drama romantica, doi actori - interpretati de Jean Dujardin si Berenice Bejo - se gasesc in acest context la capetele opuse ale carierei - a lui incepe sa coboare, iar a ei incepe sa straluceasca.

 

The Artist 

Regie: Michel Hazanavicius
Distributie: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman
Buget: 20 de milioane de $
Incasari: 15 de milioane de $


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies