marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: Age of Ultron, secretele continuarii celui mai profitabil film cu super eroi, Black Widow va fi personaj cheie in urmatorul blockbuster Marvel

Dupa succesul pe care l-a avut The Avengers, productatorii de la Marvel deja pregatesc surprize pentru continuarea filmului cu supereroi, The Avengers: Age of Ultron.

The Avengers: Age of Ultron, secretele continuarii celui mai profitabil film cu super eroi, Black Widow va fi personaj cheie in urmatorul blockbuster Marvel

 

Regizorul si scenaristul Joss Whedon a dezvaluit cateva informatii despre The Avengers: Age of Ultron la Comic-Con, marturisind ca viitoarea productie va avea o poveste originala. In plus, acesta a declarat ca Agentul Coulson (Clark Gregg) nu va mai apararea in continuarea filmului, insa a lasat sa se inteleaga ca vor fi alte personaje care vor fi in prim plan, printre acestea numarandu-se si Black Widow (Scarlett Johansson).

 

 

"Natasha va avea un rol important in continuarea filmului deoarece ne vom concentra pe personajele care nu au propriilor lor francize. A fost destul de amuzant pentru ca ea nu este un erou, ci un personaj despre care am citit. Ma simt prost pentru ca nu mai stiu cine a scris cartea", a declarat Whedon pentru Collider.

 

 

 

 

"Oamenii acestia sunt eroi, ea este spion. Este diferit, au abilitati diferite si nici nu au acelasi moral ridicat precum acestia. Iar asta face ca totul sa fie interesant pentru mine", a adaugat acesta.  Whedon a dezvaluit in urma cu cateva zile ca si Hawkeye (Jeremy Renner) va avea un rol important, astfel ca povestea se va axa acum si pe cei care nu sunt supereroi.

 

Joss Whedon a dezvaluit numele continuarii, mentionand insa ca Age of Ultron nu va avea la baza benzile desenate cu acelasi nume, ci creeaza o poveste total noua. "A doua parte devine un The Avengers global, vom filma in multe locuri in afara Americii. Acum, provocarea este sa ii scriu partea personajului Hawkeye. El a fost tipul rau o parte din film, dar oarecum absent. Acum veti avea ocazia sa-l vedeti interactionand cu ceilalti eroi." a spus regizorul.

 

 

 

The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

 

 

Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies