marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers i-a ingenunchiat pe critici: dream team-ul eroilor Marvel a primit recenzii de vis

Saptamana viitoare, toata planeta se va uita la echipa celor mai tari super eroi din The Avengers, care sunt gata sa se lupte cu toate armele pentru a salva omenirea. Trupa de soc formata din Thor, Captain America, Hulk, Hawkeye si Black Widow i-a ingenunchiat pe criticii straini, care s-au declarat cuceriti de noul film Marvel.

The Avengers i-a ingenunchiat pe critici: dream team-ul eroilor Marvel a primit recenzii de vis

Criticii straini au avut privilegiul de a vedea deja The Avengers, iar recenziile sunt mai mult decat favorabile. Marile publicatii din afara n-au fost deloc zgarcite cu laudele la adresa The Avengers, pe care il numesc cel mai bun film cu super eroi, un blockbuster inteligent, distractiv si plin de umor, care reuseste sa tina in spate o poveste buna, pe langa efectele speciale monumentale.

 

Empire (James White, 4 din 5 stele:): "Razbunatorii s-au reunit iar echipa lor este superba si se potrivesc de minune.  The Avengers este o imbinare excelenta de umor, actiune si eroism, care ridica mult stacheta si convinge ca si filmele cu super eroi pot fi intr-adevar bune si fara cusur".


Hollywood Reporter
(Todd McCarthy) : "The Avengers este cel mai mare film cu super eroi de pana acum si este menit sa treaca de nivelul stratosferei in box-office. Regizorul Joss Whedon reuseste sa gaseasca un echilibru, astfel incat sa ii multumeasca pe fanii genului, dar si pe cei care nu sunt atat de familiarizati."


 

Cinemablend: "La fel ca Blade Runner sau Superman, The Avengers isi duce spectatorii intr-o lume cu totul deosebita."

 

Variety (Justin Chang): "Joss Whedon a reusit cu maiestrie sa imbine povestile celor mai celebri super eroi intr-una singura si a creat un univers fascinant, care se diferentiaza total de toate filmele cu super eroi de dinainte".

 

The Standard (Matt Neal): "The Avengers este un film de cinci stele, un vis devenit realitate pentru toti baietii si barbatii din lumea intreaga".


The Vine (Paul Verhoeven): "The Avengers este unul dintre cele mai bune filme cu super eroi creat vreodata. Este inteligent, amuzant, are un ritm rapid, dar coerent si va deveni un clasic in genul sau".

 

Digital Spy (Stella Papamichael): "Joss Whedon nu isi priveste de sus spectatorii.Gaseste tonul potrivit pentru a ii incanta cu povestea si atunci cand totul devine mai sumbru, foloseste inteligent umorul caracteristic lui Iron Man. Efectul este cu totul captivant".

 

Total Film (Jonathan Crocker): "Impunator, gigantic si foarte amuzant, The Avengers este un mix intre toate partile bune din filmele anterioare"

 

Associated Press (Christy Lemire): "Dialogurile sunt la fel de tari ca si efectele speciale, ceea ce este adevaratul farmec al acestui film. Or fi purtand ei costume ridicole, dar in dedesubtul lor sunt foarte umani si carismatici. In toate aspectele, acest film demonstreaza de ce a starnit atata valva: pentru ca merita".

 

 

Daily Telegraph (Robbie Collin): "Joss Whedon stie cum sa fure ideile bune ale altora si sa le imbunatateasca astfel incat sa devina geniale"

 

Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First Avenger,  The Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari eroi din istorie.

Cand un dusman neasteptat ameninta sa distruga viitorul omenirii, Nick Fury, directorul unei agentii pentru pacea internationala, S.H.I.E.L.D, are nevoie de o echipa care sa apere planeta de dezastru.

Bazat pe seria extrem de populara a benzilor desenate publicata pentru prima data in 1963 de Marvel,  The Avengers aduce toti eroii pentru o actiune exploziva ce va fi lansata pe 4 mai 2012.

 

 



Modifică setările cookies