marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers, mega productia de 200 de milioane de $ a avut premiera mondiala. Ce reactii au avut criticii pe Twitter

Ieri a avut loc  in Los Angeles mult asteptata premiera mondiala de la super productia celor de la Marvel si Disney - The Avengers.

The Avengers, mega productia de 200 de milioane de $ a avut premiera mondiala. Ce reactii au avut criticii pe Twitter

GALERIE FOTO: 20 de imagini de la premiera mondiala a filmului The Avengers!


Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Chris Hemsworth si Samuel L. Jackson si-au facut aparitia pe covorul rosu la premiera de la The Avengers/Razbunatorii.


Unul dintre cele mai asteptate, lungi, ambitioase, mari si interesante filme ale anului a fost vizionat de un numar restrans de vedete si reprezentanti ai presei ieri in Los Angeles. Criticii de film au fost sfatuiti de distribuitori sa nu publice recenziile pana in saptamana lansarii in cinematografe, la inceputul lunii mai, insa reactiile au curs pe Twitter si au fost dintre cele mai bune.  Majoritatea a numit The Avengers cel mai bun film facut de Studiourile Marvel pana acum. 


 

The Avengers reuneste eroi din universul Marvel ca: Iron Man (Robert Downey Jr.), Capitanul America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) si Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Dupa ce un inamic neasteptat ameninta sa distruga Pamantul, Nick Fury, seful agentiei S.H.I.E.L.D incearca sa-i reuneasca pe cei mai importanti eroi ai planetei pentru a o apara.The Avengers este regizat de Joss Whedon si va fi lansat in cinematografe pe 4 mai 2012.


Reactiile criticilor de film pe Twitter:


Anthony Breznican de la revista Entertainment Weekly:

"Serios, daca sunteti fani ai filmelor bazate pe benzi desenate, veti fi complet satisfacuti de nascocirea lui Joss Whedon pentru The Avengers"


Jeremy Smith de la site-ul www.aintitcool.com:

"The Avengers este cel mai bun film facut de Marvel pana acum"


Peter Sciretta de la site-ul  /Film:

"The Avengers este epic. Este probabil mai multa actiune in climaxul filmului dacat in toate celelalte filme facute de Marvel impreuna"


Josh Dickey de la Variety

"Este mortal. Nu as putea spune mai mult de atat. Inovativ, brutal si foarte amuzant"


Steve Weintraub de la Collider:

"The Avengers mi-a placut la nebunie. Am zambit de la inceput la final. Doua lucruri au facut filmul minunat: Hulk si umorul. Joss Whedon primeste 10 din 10 pentru ambele"


Alex Billington de la FirstShowing.Net:

"The Avengers este epic. Toata lumea se lupta cu toata lumea, insa filmul isi atinge scopul. Filmele Marvel devin din ce in ce mai bune"



Scarlett Johansson

Robert Downey Jr.

Chris Evans


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies