marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers, un experiment unic in istoria filmului: mega productia a strans 641 milioane de $ in doar 12 zile. Ce urmeaza in The Avengers 2?

All-star game-ul super eroilor Marvel a debutat in forta si in cinematografele din SUA. Filmul realizat de studiourile Marvel in colaborare cu Disney este primul din istorie care atinge pragul de  200 de milioane de dolari in primele 3 zile de lansare doar in box office-ul nord american, anunta hollywoodreporter.com.

The Avengers, un experiment unic in istoria filmului: mega productia a strans 641 milioane de $ in doar 12 zile. Ce urmeaza in The Avengers 2?

Regizorul Joss Whedon si ai sai Razbunatori scriu istorie in box office-ul din SUA si in cel mondial: cu 200.3 milioane de dolari adunati in acest weekend  The Avengers/Razbunatorii 3D  devine filmul cu cel mai bun debut din istorie ca incasari pe teritoriul american. La nivel mondial mega productia a strans deja 641.8 milioane de dolari in doar 12 zile.


In SUA  The Avengers/Razbunatorii 3D a surclasat "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" care a facut anul trecut 169 milioane de dolari in primul weekend de lansare si "The Dark Knight" care in 2008 a strans tot in primul weekend 158 de milioane de dolari. Pe locul 4 se afla The Hunger Games lansat in acest an cu 152 de milioane de dolari.
 


Fara a-l lauda peste masura, The Avengers/Razbunatorii 3D s-a dovedit a fi extrem de spectaculos si distractiv reusind sa-i cucereasca pe amatorii genului nu doar cu efectele speciale, ci si cu dialogurile spumoase si cu personajele incantatoare ale Universului Marvel.


Un proiect extrem de riscant, filmul este departe de a fi perfect insa nu te lasa sa te plictisesti deloc in cele peste 2 ore.  Asa cum l-a numit si presedintele studiourilor Marvel - Kevin Feige - The Avengers/Razbunatorii 3D  reprezinta un experiment unic in istoria filmului si a entertainementului. Acesta a declarat deja ca isi doreste sa exploreze cat mai mult Universul Marvel  asa ca pe viitor ne putem astepta la Ant-Man, Dr. Strange,  The Inhumans sau The Guardians of the Galaxy.


Ce urmeaza pentru Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson)? Desigur The Avengers 2.


Atentie urmeaza spoilere!

 


Pentru cei care deja au apucat sa vada filmul, secventele finale cuprind doua scene, dintre care una filmata recent de catre distributia de vis a mega productiei de peste 200 de milioane de $.

Una din ele ni-i arata pe toti super eroii asa cum nu spera nimeni sa-i vada: stand la o masa si mancand shaorma ( da ati citit bine) - marea dorinta a lui Iron Man dupa batalia cu extraterestri.

A doua scena il arata fanilor pe cel ce va ajunge personajul negativ din The Avengers 2. Thanos, cunoscut ca "The Mad Titan" acesta este unul dintre cele mai diabolice personaje din Universul Marvel  si este supranumit Avatarul Mortii.  Razbunatorii se reunesc din nou atunci cand acesta pune mana pe o "arma" care il va ajuta sa cucereasca Universul.


Fanii au presupus imediat ca in jurul sau se va construi povestea din urmatorul film al seriei care este programat undeva in 2014-2015.  Pana atunci fanii se pregatesc de Iron Man 3, Thor 2, Captain America 2  si un un nou film Hulk cu Mark Ruffalo in rolul principal.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies