marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Borgias: serialul cu Jeremy Irons a fost anulat dupa 3 sezoane

Dupa trei sezoane, Showtime a decis sa opreasca difuzarea serialului The Borgias, ultimul episod urmand sa fie difuzat pe 16 iunie.

The Borgias: serialul cu Jeremy Irons a fost anulat dupa 3 sezoane

Acesta este unul dintre ultimele seriale ramase din perioada in care Robert Greenblatt s-a aflat la conducerea trustului de televiziune, Weeds si The Big C. fiind alte doua seriale care au avut aceeasi soarta anul trecut. 

 

Si fanii serialului Dexter trebuie sa-si ia ramas bun de la personajul lor favorit, sezonul opt care urmeaza sa debuteze la sfarsitul acestei lunii fiind ultimul dupa sapte ani de cand a inceput sa fie difuzat.

 

The Borgias, care il aduce in prim plan pe Jeremy Irons in rolul lui Papa Alexandru al VI-lea, era planificat pentru patru sezoane, insa a fost oprit deoarece cei de la Showtime pregatesc un proiect nou, The Vatican, cu Kyle Chandler in rolul principal.

 

 

 

"A fost o onoare sa lucrez cu Neil Jordan si Jeremy Irons la The Borgias. Neil a scris scenariul pentru majoritatea episoadelor. Povestirile sale extraordinare combinate cu portretul lui Alexandru al VI-lea au creat un show TV impresionant. Cu singuranta vor mai colabora", a declarat David Nevis, una dintre persoanele din conducerea Showtime.

 

Ultimul sezon al The Borgias a avut o medie de 2,4 milioane de telespectatori, serialul obtinand 10 nominalizari la Premiile Emmy, dintre care a castigat pentru costume si pentru tema muzicala, iar Jeremy Irons a fost nominalizat si la Globurile de Aur.

 

"Nu am crezut niciodata ca voi realiza o serie TV, de aceea m-am bucurat pentru fiecare minut petrecut aici. Din mai multe motive nu vom mai continua si cu cel de-al patrulea sezon, insa ultimul episod al acestui sezon a parut ca si cum as fi incheiat o calatorie in familie", a declarat si Neil Jordan.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies