marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Bride Uma Thurman: cum arata frumoasa actrita insarcinata la 41 de ani

Actrita Uma Thurman, insarcinata pentru a treia oara, a fost fotografiata in vacanta, alaturi de familie. Intr-o vacanta petrecuta de vedeta din "Kill Bill" in St. Barts, vedeta nu s-a sfiit sa faca sarituri in apa.

The Bride Uma Thurman: cum arata frumoasa actrita insarcinata la 41 de ani

Actrita in varsta de 41 de ani, care are doi copii din casatoria cu Ethan Hawke, Maya si Levon, este gravida pentru a treia oara cu actualul ei iubit, Arpa Busson, un om de afaceri.De-a lungul sfarsitului de saptamana, actrita a fost grijulie cu burtica ei, dar nu i-a fost frica sa sara in apa pentru a inota.


Actrita nominalizata pentru Oscar in 1995 a mai aparut in public de cand a anuntat ca este din nou gravida, dar vremea din New York a determinat-o sa se imbrace gros si astfel nu si-a aratat burta.

Iubitul vedetei, Arpa Busson, casatorit in trecut cu fotomodelul Elle Macpherson, are si el doi copii, Arpad Flynn Alexander Busson si Aurelius Cy Andrea Busson.


In seria Kill Bill, Uma Thurman era combinatia letala intre frumusete si pericol. Capabila sa rupa in bataie orice dusman si suficient de abila incat sa foloseasca orice arma pentru a se apara, The Bride este unul dintre cele mai captivante personaje feminine.

Sursa foto: Hepta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies