marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Butler, filmul care a cucerit America, este lider de box-office in a doua saptamana de la premiera: ce productie a dezamagit cu incasari rusinoase

America s-a indragostit de povestea valetului care a servit 8 presedinti. The Butler, cu Forest Whitaker in rol principla, a ramas lider de box-office si in a doua saptamana, in ciuda faptului ca se lansau alte trei noi filme, inclusiv Mortal Instruments: City of Bones.

The Butler, filmul care a cucerit America, este lider de box-office in a doua saptamana de la premiera: ce productie a dezamagit cu incasari rusinoase

 

Filmul "The Butler", in care actorul Forest Whitaker intruchipeaza un majordom care a avut sansa de a fi un martor privilegiat al vietii de la Casa Alba, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv.


In filmul "The Butler", Forest Whitaker il interpreteaza pe Cecil Gaines, un majordom de culoare care, pe parcursul carierei sale indelungate, vede succedandu-se sapte presedinti la Casa Alba, dar a carui munca genereaza o serie de neintelegeri si dispute cu sotia sa, Gloria, interpretata de celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. Acest film regizat de Lee Daniels a obtinut incasari de 17 milioane de dolari in al doilea sau weekend de proiectii in Statele Unite si Canada.

Comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu Jennifer Aniston, care joaca rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinica implicata intr-un caz de contrabanda cu canabis intre Mexic si Statele Unite, s-a mentinut pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 13,5 milioane de dolari.

Pe pozitia a treia in box office-ul nord-american se afla o premiera, drama fantastica "Instrumente mortale: Orasul oaselor/ Mortal Instruments: City of Bones", care a avut incasari de 9,3 milioane de dolari. Filmul prezinta povestea unei adolescente newyorkeze care afla ca este descendenta Vanatorilor de umbre, un clan de tineri razboinici pe jumatate ingeri, care incearca sa protejeze lumea de demoni. Incasarile sunt mult sub asteptari si este considerat o dezamagirea atat de fani, cat si de critici.

 

Filmul este bazat pe seria de carti  pentru tineri adulti scris de Cassandra Clare si care a devenit extrem de populara in randul adolescentilor.  Bugetul alocat productiei a fost de 60 de milioane de dolari si ar trebui sa aiba si o continuare.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies