marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Call, filmul care i-a salvat cariera lui Halle Berry: cum ar putea reveni in topul celor mai bine platite actrite din lume

Noul film al lui Halle Berry a debutat neasteptat de bine in box-office-ul american, clasandu-se pe locul 2 dupa Oz: The Great and The Powerful si in fata comediei The Incredible Burt Wonderstone, cu Steve Carell si Jim Carrey.

The Call, filmul care i-a salvat cariera lui Halle Berry: cum ar putea reveni in topul celor mai bine platite actrite din lume

 

GALERIE FOTO: 26 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI HALLE BERRY!

 

 

The Call a debutat cu 17.1 milioane de dolari in SUA, o suma mai buna decat asteparile producatorilor, scriu cei de la Hollywood Reporter, care se intreaba daca actrita va primi un cec in plus pentru acest film.

Insa, pentru X-men: Days of Future Past, noul film din seria X-men, regizat de Bryan Singer, actrita nu va primi un salariu de star, din contra, ci va fi primi acelasi salariu saptamanal ca Sir Ian McKellen sau Patrick Stewart.

In "The Call", care ajunge in Romania pe 19 aprilie, Halle Berry intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facând toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut.



Succesul in box-office al lui The Call i-ar putea aduce noi oportunitati in cariera, dar si financiare, scriu cei de la Hollywood Reporter. Recent, actrita de 46 de ani a negociat cu producatorul Ivan Reitman sa joace rolul feminin principal in Draft Day, in care mai joaca si Kevin Costner. The Call n-a fost pe gustul criticilor, insa actrita a demonstrat ca inca poate sa mai duca in spate un film si sa atraga spectatori in salile de cinema. Astfel, actrita ar putea intra in topul celor mai bine platite actrite din lume. Cel mai mare salariu al ei de pana acum ramane cel primit pentru Catwoman(2007), care i-a adus un salariu de 14 milioane de dolari.



Halle Berry
a avut o perioada mai putin fericita in cariera. Acum 10 ani, in 2002, actrita intra in istorie devenind prima femeie de culoare premiata cu Oscar pentru rolul din Monster's Ball, acum apare in filme de mana a doua si tine paginile tabloidelor cu razboiul dintre ea si fostul iubit Gabriel Aubry cu care se cearta ca la usa cortului pentru fiica lor de 4 ani. Anul trecut, actrita trebuia sa-si lanseze filmul The Dark Tide, insa  pentru ca nu promitea foarte multe lucruri a fost amanat cu aproape un an si a iesit direct pe DVD sau in sistem VOD ( video on demand).


Dupa ce a luat Oscarul in 2002 a urmat o perioada presarata doar cu esecuri: dupa filmele Die Another Day si X-Men: United, a aparut in Gothika, un thriller psihologic ce a primit numai review-uri negative. In 2004 a urmat Catwoman, rol ce i-a adus lui Berry Zmeura de Aur pentru cea mai proastra actrita, la numai 3 ani dupa ce primea un Oscar. In 2004, in filmul Catwoman, Halle apare fara Batman, insa intr-un semi costum cu pantaloni taiati si sutien demn mai degraba de un club S&M. Nu e de mirare ca pelicula a fost un esec total, este considerata unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. Ironici fanii lui Batman i-au cerut lui Halle sa inapoieze Oscarul luat cu 3 ani in urma pentru Monster's Ball ( 2001).
 

 

Cu exceptia rolurilor din din Things We Lost in the Fire ( 2007) si Cloud Atlas (2012) actrita care uimea America la 17 ani cand devenea Miss Adolescenta a avut doar filme slabe si foarte slabe in ultimul deceniu. Mereu in atentia presei, fie din cauza casniciilor ei esuate, fie din cauza luptei pentru custodia fetitei ei, Nahla, actrita a dus o viata personala zbuciumata. Actrita urmeaza sa sa se casatoreasca cu actorul Olivier Martinez. Berry a mai fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice si cu cantaretul Eric Benet.

 

 

 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto


Modifică setările cookies