marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Counselor, unul dintre cele mai asteptate filme din 2013: Brad Pitt e un cowboy sexy in primele imagini

The Counselor, noul proiect al lui Ridley Scott are parte de o distributie remarcabila. Au inceput filmarile pentru pelicula cu Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz si Dean Norris si au sosit si primele imagini cu Brad Pitt.

The Counselor, unul dintre cele mai asteptate filme din 2013: Brad Pitt e un cowboy sexy in primele imagini

 

The Counselor si-a castigat deja titlul de unul dintre cele mai asteptate filme din 2013. Pelicula regizata de Ridley Scott are un scenariu scris de Cormac McCarthy, cunoscut deja la Hollywood pentru ecranizarile romanelor sale, No Country for Old Men si The Road. Brad Pitt care face din nou echipa cu Ridley Scott pentru prima data de la "Thelma and Louise" (1991) apare in primele imagini de la filmari.
 


"Sunt un mare fan al lui Cormac McCarthy. Am citit tot ce a scris el si nu doar o singura data. Asta era sansa mea sa lucrez din nou cu Ridley Scott si sa colaborez cu McCarthy. Ridley mi-a oferit prima data sansa de a juca in filmele mari la Hollywood. De asemenea sunt un mare fan al lui Michael Fassbender" a declarat Brad Pitt.


Filmul spune povestea unui avocat talentat si respectat interpretat de Michael Fassbender, care se implica in traficul cu droguri, dar cand isi da seama ca viata ii este pusa in pericol si vrea sa iasa, e prea tarziu. Brad Pitt il joaca pe Westray, un barbat misterios care il ajuta pe The Counselor sa puna mana pe cocaina in valoare de 20 de milioane de $. Bardem il va interpreta pe Reiner, un criminal care traieste de pe urma afacerilor cu droguri.Penelope Cruz o va interpreta pe Laura, logodnica lui Michael Fassbender in film.


Ridley Scott a descris filmul ca fiind "o poveste despre cum nu ar trebui sa te joci cu raul, sa nu incalci regulile, pentru ca dupa ce te bagi in niste lucruri murdare, nu poti scapa ieftin." a spus Scott citat de Daily Mail.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies