marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"The Dark Knight Rises" creeaza isterie: 8000 de oameni s-au inscris la casting

Producatorii de la Hollywood au anuntat in aprilie ca va avea loc un casting in Pittsburgh pentru a gasi persoane care sa apara in film in roluri de prizonieri, victime, politisti, criminali.

The Dark Knight Rises creeaza isterie: 8000 de oameni s-au inscris la casting

Peste 8000 de persoane s-au inscris la casting, dorindu-si sa apara in acest film, fie doar si pentru cateva secunde. Reprezentantii firmei care se ocupa de casting explica numarul atat de mare al aplicantilor: "Credem ca filmul este foarte asteptat de public si prima parte si-a facut foarte multi fani din lumea intreaga. Am gasit foarte multi oameni potriviti pentru ceea ce cautam noi".

Desi s-au inscris 8000 de oameni, producatorii nu au nevoie decat de 3000, asa ca alegerea va fi grea pentru ei.

"The Dark Knight Rises"
face parte din seria de filme "Batman" si este regizat de Christopher Nolan, cel care a mai semnat regia pentru alte doua filme din franciza: "Batman Begins" si "The Dark Knight".

Tot Christian Bale va fi cel care il va juca pe Batman, iar alaturi de el vor fi nume sonore ca: Tom Hardy, Anne Hathaway, Morgan Freeman,  Michael Caine si Gary Oldman.

Filmul va fi lansat abia in 2012.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies