marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The ExpendaBelles: varianta feminina a filmului cu cei mai tari actori de actiune si-a gasit regizor. Cine sunt eroinele de sacrificiu

Proiectul versiunii feminine a seriei The Expendables prinde din ce in ce mai bine contur, producatorii de la Millennium Films alegand un regizor pentru viitoarea productie.

The ExpendaBelles: varianta feminina a filmului cu cei mai tari actori de actiune si-a gasit regizor. Cine sunt eroinele de sacrificiu


Robert Luketic (Killers, 21, Paranoia) urmeaza sa se ocupe de realizarea filmului The ExpendaBelles, varianta feminina francizei in care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Jet Li si Dolph Lundgren sunt starurile principale.


Scenariul va fi scris de Karen McCaullah Lutz si Kristen Smith (Legally Blonde), urmand ca asupra distributiei sa fie luata o hotarare finala in urmatoarea perioada.


Filmul va prezenta povestea unei echipe de eroine care se dau drept escorte de lux in incercarea de a salva un specialist in energie nucleara capturat de un dictator comunist.


Filmarile pentru The ExpendaBelles vor incepe in vara acestui an, in discutii pentru preluarea rolurilor de eroine fiind Cameron Diaz, Milla Jovovich, Meryl Streep, Gina Carano si Katee Sackhoff. Anuntul oficial despre distributie urmeaza sa fie facut, momentan producatorii fiind in negocieri cu cateva dintre cele mai populare actrite.


"Actiunea va fi spectaculoasa, asemanatoare celei din The Expendables. Vor fi batai, efecte speciale, cascadorii. Spectacolul se va ridica la nivelul asteptarilor, va fi similar celui oferit de Slallone, Statham, Schwarzenegger, Mel Gibson, Van Damme", a declarat Avi Lerner, potrivit presei bulgare.


Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies