marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Expendables 3: Primele imagini cu Sylvester Stallone in filmul care reuneste cei mai cunoscuti actori de actiune

Filmarile pentru cea de-a treia parte din seria The Expandables au inceput in Bulgaria, acolo unde Sylvester Stallone si intreaga echipa se afla pentru cateva saptamani.

The Expendables 3: Primele imagini cu Sylvester Stallone in filmul care reuneste cei mai cunoscuti actori de actiune


Desi filmarile nu au debutat decat de cateva zile, au aparut deja primele imagini din Sofia in care Stallone este imbracat intr-un costum kaki, cu pantaloni de camuflaj, numeroasele arme si masini in flacari oferind o idee despre cata actiune se va regasi in productie.


Actorul a fost fotografiat singur pe platoruile de filmare, nume importante din distributie precum Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Jason Statham, dar si noii veniti Antonio Banderas si Mel Gibson nefiind inca prezente in capitala Bulgariei.

 


Unul dintre absentii de marca din The Expendables 3 va fi Bruce Willis care a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta" a scris Stallone. Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera".


Potrivit presei din Statele Unite, Bruce Willis ar fi renuntat la rolul din The Expendables 3, dupa ce Stallone a refuzat sa-l plateasca cu cate patru milioane de dolari pentru cele patru zile in care ar fi trebuit sa filmeze.

 


"Cred ca Willis a fost destul de surprins ca a fost inlocuit dupa 72 de ore de Harrison Ford, un actor mai bun, o persoana mai draguta si o directie mult mai interesanta pentru film", a declarat o sursa din echipa de productie, potrivit The Hollywood Reporter.


In The Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei lupta impotriva lui Conard Stonebanks (Mel Gibson), care acum cativa ani a fost cofondatorul The Expendables impreuna cu Barney.

The Expendables 3 va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august 2014.

 


sursa foto: dailymail


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies