marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Girl with the Dragon Tattoo: Daniel Craig risca sa fie dat afara din continuarea filmului lui David Fincher din cauza banilor

James Bond - Daniel Craig a devenit un actor scump iar studiourile Sony isi vor atrage cu siguranata furia a milioane de fani. Daniel Craig ar putea fi exclus din Girl Who Played With Fire, continuarea filmului The Girl with the Dragon Tattoo, lansat in 2011 si inspirat de trilogia autorului suedez Stieg Larsson.

The Girl with the Dragon Tattoo: Daniel Craig risca sa fie dat afara din continuarea filmului lui David Fincher din cauza banilor

Studiorile Fox si Sony inca sustin ca vor sa faca The Girl Who Played With Fire, mult dorita continuare la The Girl With the Dragon Tattoo. Pentru moment nimic nu este cert iar reducerea costurilor de productie i-ar putea impinge pe creatorii filmului sa stearga complet personajul interpretat de Daniel Craig - ziaristul Mikael Blomkvist. Regizorul David Fincher se afla inca negocieri cu studiourile si nu se stie cu siguranta daca va accepta sa se intoarca in calitate de regizor.

Hollywood Reporter scrie ca cea mai mare piedica in realizarea filmului este Daniel Craig. Surse din cadrul studiourilor Sony spun ca actorul isi doreste un salariu mai mare, pretentiile sale crescand dupa succesul imens inregistrat de Skyfall. Daca Sony, care are optiunea de a-l aduce pe Craig pentru inca doua filme nu-l va convinge pe actor, exista posibilitatea ca personajul sau sa fie complet sters din film. Negocierile cu acesta nu au inceput, insa Craig isi doreste sa revina in franciza care a facut incasari mondiale de 233 de milioane de $.


 

Daca va renunta la personajul Mikael Blomkvist, Sony se vede obligat sa ceara un nou scenariu in conditiile in care Steven Zaillian le-a furnizat deja un scenariu pentru The Girl Who Played With Fire pe care s-a platit o suma de 7 cifre, unul dintre cele mai scumpe din istoria studiourilor. O alta varianta ar fi aducerea unui inlocuitor pentru Daniel Craig cu pretentii financiare reduse. In cazul eroinei, Rooney Mara, lucrurile stau mai simplu: aceasta a acceptat sa o joace in continuare pe Lisbeth Salander .


The Girl with the Dragon Tattoo a avut  un buget de 90 de milioane de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies