marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Grand Budapest Hotel, filmul in care joaca toti actorii pe care ii iubesti: primul trailer anunta o comedie nebuna

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014, The Grand Budapest Hotel, si-a lansat trailer-ul oficial.

The Grand Budapest Hotel, filmul in care joaca toti actorii pe care ii iubesti: primul trailer anunta o comedie nebuna

 

Asa cum era de asteptat, regizorul Wes Anderson a reusit sa uimeasca din nou, dovada fiind trailer-ul in care nume importante de la Hollywood sunt de nerecunoscut.

 

Printre acestea se numara si Tilda Swinton, cea care a suferit ea mai mare transformare. Cu un machiaj care o imbatraneste, un coc imens si o tinuta specifica doamnelor in varsta, Swinton reuseste sa intruchipeze o vaduva care arata cam de doua ori mai batrana decat Tilda. Pentru schimbarea radicala pe care a suferit-o pentru acest film, actrita a fost nevoita sa stea cate patru ore pe zi la machiaj.


 

Madame D. (Tilda Swinton) se indragosteste de Gustave H, liftierul de la Grand Hotel, personaj interpretat de Ralph Fiennes. Cand Madame D. este gasita moarta, acesta devine principalul suspect, el fiind cel are mosteneste o pictura scumpa.

 

A doua poveste a filmului il prezinta pe Gustave indragostit de Agatha, o colega din hotel care este jucata de Saorise Ronan (19 ani). Pentru acest rol, actrita are desenat un semn din nastere sau o cicatrice care nu este explicata in trailer.

 

The Grand Budapest Hotel este cel de-al doilea film al lui Wes care are actiunea plasata in Europa, dupa The Fantastic Mr.Fox.

 

 

Regizat de Wes Anderson, productia ii are in distributie pe Saorise Ronan, Ralph Fiennes, Edward Norton, Jude Law, Owen Wilson, Tilda Swinton. In prima faza, pentru rolurile principale au fost alesi Johnny Depp, respectiv Angela Lansbury, insa acestia au renuntat din cauza programului.
 

Filmul urmeaza sa fie lansat in martie 2014, la aproape doi ani dupa productia de succes Moonrise Kingdo pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies