marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Studiourile Marvel au ales regizorul pentru The Guardians of the Galaxy, productia-fenomen din 2014

Studiourile Marvel se pregatesc pentru una dintre cele mai aglomerate perioade, proiectele pe care le-au anuntat pentru urmatorii doi ani fiind de-a dreptul impresionante. Printre cele cinci filme anunte, cel mai asteptat pare a fi The Guardians of the Galaxy. 

Studiourile Marvel au ales regizorul pentru The Guardians of the Galaxy, productia-fenomen din 2014

 

Daca pana acum cateva luni, productia se afla doar in stadiul de proiect, fara sa fie anuntata distributia si regizoru, se pare ca lucrurile au inceput sa avanseze, dovada ca cei de la Studiourile Marvel isi doresc sa realizeze un adevarat fenomen cu aceasta pelicula.

 

Potrivit presei americane, cei de la Marvel se afla in discutii avansate cu regizorul James Gunn si, desi nu a fost facuta un anunt oficial, el este cel care se va ocupa de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 

The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

 

 

Noua productie gigant care se va lansa pe 1 august 2014 aduce o noua echipa de super eroi din care fac parte Star-Lord (un hibrid om-extraterestru-cyborg), Drax the Destroyer (un muzician transformat in super om si dusman al lui Thanos), Mantis (o femeie luptatoare extraterestra), Rocket Racoon ( o creatura modificata genetic), Gamora ( cea mai periculoasa femeie din Univers).

 

Filmul - cel mai probabil - se va inspira din "The Thanos Imperative" o carte de benzi desenate, publicata in 2010 de Marvel Comics. Pana in 2014, cei de la Studiourile Marvel mai pregatesc alte patru productii: Thor: The Dark World (8 noiembrie 2013), Captain America: The Winter Soldier (4 aprilie 2014), Iron Man 3 (3 mai 2013) si Ant-Man (2014).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies