marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hunger Games: Catching Fire, un trailer spectaculos si 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre filmul eveniment al anului

The Hunger Games: Catching Fire si-a lansat un trailer spectaculos la Comic-Con. Fanii au vazut imagini noi cu Jennifer Lawrence in rolul eroinei Katniss din franciza de succes lansata anul trecut.

The Hunger Games: Catching Fire, un trailer spectaculos si 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre filmul eveniment al anului

 

 

Urmatorul film din seria Jocurile Foamei, Catching Fire este anuntat si promovat ca filmul eveniment al anului, iar cel mai nou trailer confirma si mai mult acest slogan. Catching Fire se anunta un film intens, cu rasturnari de situatie si momente cumplite pentru eroina preferata a Americii, Katniss Evergreen (Jennifer Lawrence).
 

 

Campionii Peeta si Katniss se reintorc, si de aceasta data cei doi reusesc sa le ofere speranta oamenilor din  Panem. Insa, Presedintele Snow (Donald Sutherland) o considera o amenintare si vrea sa o elimine definitiv pe tanara care a avut curajul sa sfideze orice regula pentru a supravietui.

 


Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre urmatorul film din seria Jocurile Foamei

 

 

1. Bugetul este mult mare - Noul trailer ofera o perspectiva mai ampla a Capitoliului, care este prezentat ca un oras futurist si spectaculos. Dupa lansarea primei parti, o parte dintre fani s-au plans ca filmul s-a concentrat prea mult pe lupta dintre tineri si prea putin pe lumea si universul in care se desfasoara, detaliate in carti. Faptul ca bugetul a crescut nu este un secret si inclusiv Jennifer Lawrence a vorbit despre asta, la Comic-Con: "Cateodata este mai greu sa lucrezi la un film cu buget mare, lucrurile se intampla in cu totul alt mod decat la filem independente. Insa mancarea e mai buna pe platourile de la blockbustere" a glumit in stilul caracteristic actrita de 22 de ani. Daca primul film a avut un buget de 78 de milioane de $, presa americana scrie ca pentru partea a doua, bugetul s-a dublat.


 

2. Triunghiul amoros - In primul film, fanii cartilor nu au prea avut ocazia sa vada cum se dezvolta relatia dintre Katniss si Gale (Liam Hemsworth). Insa, in partea a doua triunghiul amoros devine un punct central. Gale insa va avea cel mai mult de suferit, la propriu. Gale apare biciut intr-o scena din trailer, despre care a vorbit la conventie: "Dupa ce am fost biciuit timp de 3 zile la filmari, orice parea mai distractiv. Oricum, a fost o experienta interesanta".

 

 

3. Costumele sunt mult mai elaborate - Costumele si rochiile pe care le poarta Jennifer Lawrence in film sunt mult mai spectaculoase. "Rochia de nunta mi-a placut cel mai  mult, dar purtatul ei a fost cel mai greu lucru. Plus ca mi-era greu sa merg in ea" a spus actrita.


4. Cinna, personajul jucat de Lenny Kravitz, va avea un rol mai mare - La Comic-Con, Lenny Kravitz a vorbit cu entuziasm despre experienta sa. "Am un job de zi cu zi, eu cant si fac muzica. Dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost momentul in care copii de 6-7 de ani veneau la mine entuziasmati ca il vad pe Cinna, fara sa stie cine sunt eu".


 

5. Arena este schimbata  - Arena unde va avea loc batalia este schimbata, iar protagonistii au fost nevoiti sa filmele scene sub apa. "Eu m-am bucurat pentru ca a fost placut sa inoti in Hawaii si era relaxant. Imi place sa filme in apa.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies