marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Incredible Burt Wonderstone: Jim Carrey, Steve Buscemi si Steve Carell sunt de nerecunoscut in rolurile a 3 magicieni excentrici intr-o comedie geniala

Jim Carrey si Steve Carell se reintalnesc pe marile ecrane dupa 9 ani, in comedia The Incredible Burt Wonderstone. Primul trailer a fost lansat deja, insa cei 3 actori sunt greu de recunoscut cu peruci sau plete. Alaturi de ei mai apar Olivia Wilde si Alan Arkin.

The Incredible Burt Wonderstone: Jim Carrey, Steve Buscemi si Steve Carell sunt de nerecunoscut in rolurile a 3 magicieni excentrici intr-o comedie geniala


The Incredible Burt Wonderstone
este povestea iluzionistului cu acelasi nume din Las Vegas, care decide sa se asocieze cu fostul lui partener, un alt magician iscusit, Anton Lovecraft (Steve Buscemi) atunci cand in peisaj apare Steve Haines (Jim Carrey), un iluzionist de strada, gata sa ii fure gloria.

 

Jim Carrey este total transformat: actorul poarta plete blonde si este mult mai atletic din punct de vedere fizic decat alte filme din cariera sa. Insa cei care surprind cel ami mult sunt Steve Carell si Steve Buscemi, care apar in niste costume rosii hippie si poarta peruci blonde. Distributia aleasa pe sprancene are si o prezenta feminina deosebita: frumoasa Olivia Wilde, cunoscuta din serialul House sau filme ca TRON: Legacy, Cowboys&Aliens sau Deadfall.

 

Filmul are un buget de aproximativ 30 de milioane de $ si reprezinta a doua colaborare dintre Jim Carrey si Steve Carell, dupa Bruce Almighty din 2003. Desi este asteptat de milioanele de fani ai celor doi mari actori de comedie, pelicula nu a fost ocolita de probleme. Produs de New Line Cinema, filmul s-a aflat in proiect de mai multi ani,  scenariul a fost rescris de cateva ori, iar cu 2 luni inainte de inceperea filmarilor, regizorul Charles Douglas a abandonat proiectul, in aprilie, anul trecut. Dar dupa ce regizorul Don Scardino s-a alaturat echipei la inceputul acestui an, actorii au reusit sa duca la bun sfarsit  filmarile, pelicula urmand sa fie lansata in SUA in martie 2013.

 

 

 

 

 



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies