marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Judge, cu Robert Downey Jr. va deschide editia din acest an a Festivalului de Film de la Toronto: cele mai asteptate productii

Alaturi de prestigioasele festivaluri de la Cannes si Sundance, Festivalul de film de la Toronto este unul dintre cele mai importante evenimente de gen din lume, unde sunt selectate filme care ar putea intra in cursa pentru premiile Oscar.

The Judge, cu Robert Downey Jr. va deschide editia din acest an a Festivalului de Film de la Toronto: cele mai asteptate productii

Filmul "The Judge", cu Robert Downey Jr. si Robert Duvall in rolurile principale, va fi proiectat, in premiera mondiala, la deschiderea celei de-a 39-a editii a Festivalului international de film de la Toronto, care va incepe pe 4 septembrie, au anuntat vineri organizatorii. Filmul, regizat de David Dobkin, spune povestea unui avocat care se intoarce in casa copilariei pentru a descoperi ca tatal sau, judecator de profesie, este suspectat de crima.
 

 

Pentru anul 2014, organizatorii au impus reguli de programare a filmelor mai stricte, care prevad doar proiectia unor filme in premiera mondiala in primele patru zile de festival, cand atentia presei si a industriei cinematografice este maxima.


A 39-a editie a Festivalul international de film de la Toronto are loc intre 4 - 14 septembrie.
 

 

 

 

 

Anul acesta, fanii vor vedea niste filme exceptionale, in premiera, la Toronto. Iata cele mai asteptate filme


 

The Equalizer
Regie:Antoine Fuqua
Distributie: Denzel Washington
 

In The Equalizer, Denzel Washington il va interpreta pe Robert McCall, un fost membru al unei agentii de informatii care sare in ajutorul celor "nevoiasi". Un act de bunatate fata de o femeie il pune pe lista neagra a unei grupari de mafioti.  Regia ii apartine lui Antoine Fuqua, cel care a regizat Training Day sau Olympus Has Fallen.

 

 

Foxcatcher
Regie: Bennett Miller
Distribuitie: Steve Carell, Channing Tatum

Scris de Max Frye si Dan Futterman (Capote), scenariul prezinta viata lui John du Pont (Steve Carell), un milionar pasionat de timbre si pasari, si, totodata, un schizofrenic paranoic, care construieste centrul de wrestling Team Foxcatcher pe proprietatea lui din Pennsylvania. Acesta reuseste sa il convinga pe Mark (Channing Tatum), un tanar luptator, sa se pregateasca alaturi de el pentru Olimpiada de la Seul. Dornic de afirmare si constant in umbra fratelui sau mai mare, David (Mark Rufflao), tanarul se muta acasa la John Du Pont, moment care il va aduce pe marginea prapastiei. In 1996, John Du Pont l-a asasinat pe castigatorul medaliei de aur la wrestling, David Schultz (Mark Ruffalo), fratele lui Mark,  despre care du Pont credea ca (asa cum s-a dovedit pe parcursul procesului) s-a implicat intr-o conspiratie internationala pentru a-l ucide.

 

 


The Imitation Game
Regie:
Distributie: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley

 

In The Imitation Game, Benedict Cumberbatch este  Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental in deznodamantul celui de-Al Doilea Razboi Mondial dupa ce sparge codul Enigma, reusita ce permite Aliatilor sa afle planurile de razboi naziste. Intr-una dintre cele mai dureroase rasturnari de imagine ale istoriei, in 1952 lui Turing ii va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bataie lunga pentru restul vietii sale.Presa sustine deja ca rolul ii poate aduce o nominalizare la Oscar lui Benedict Cumberbatch.


Manglehorn
Regie: David Gordon Green
Distributie: Al Pacino, Holly Hunter

 


 Angelo Manglehorn este un lacatus dintr-un orasel, care nu a trecut niciodata peste dragostea vietii lui.  Clara era o femeie frumoasa, imaginea ideala, insa l-a parasite si i-a frant inima cu mai bine de peste 40 de ani in urma. El inca ii scrie scrisori si incearca sa o aduca inapoi pe femeia visurilor lui. Filmul Manglehorn este calatoria acestui om in incearcarea de a-si vindeca sufletul. Rolul principal ii apartine lui Al Pacino.


VEZI AICI LISTA COMPLETA A CELOR MAI ASTEPTATE FILME

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies