marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"The Love Guru", nominalizat la „Zmeura de Aur”

Comedia "The Love Guru", in care Mike Myers interpreteaza rolul unui vindecator spiritual, a primit sapte nominalizari la "Zmeura de Aur", inclusiv pentru cel mai prost film, cea mai proasta regie si cel mai prost scenariu.

The Love Guru , nominalizat la „Zmeura de Aur”

Potrivit AFP, Myers va concura la categoria "actorul cu cea mai proasta prestatie" alaturi castigatorul din 2008 al Zmeurei de Aur, Eddie Murphy, Al Pacino, Mark Wahlberg si Larry the Cable Guy.

Concurenta mare este la categoria "actrita cu cea mai proasta prestatie" unde se intrec partenera lui Myers din film, Jessica Alba, nominalizata si pentru rolul din filmul "Ochii", Cameron Diaz, Paris Hilton, Kate Hudson si intreaga distributie a filmului "Intrigi parfumate/ The Women", care le include pe Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith si Meg Ryan.

"Intamplarea" si "The Hottie & the Nottie" au fost nominalizate si la categoria "cel mai prost film", alaturi de productiile "Dezastre si alte catastrofe/ Disaster Movie", "Intalnire cu spartanii/ Meet the Spartans" si "In numele regelui/ In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale".

Gala decernarii premiilor „Zmeura de Aurva avea loc la Hollywood, pe 21 februarie, cu o zi inainte de Gala Premiilor Oscar.



Modifică setările cookies