marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Mentalist vine la Pro Cinema, cu sezonul 3, din 5 iulie

Nominalizat la numeroase premii Emmy, Golden Globes sau Crime Thriller Awards si castigator al unui prestigios People’s Choice Awards, popularul serial vine din 5 Iulie la Pro Cinema in Serialul de la Miezul Noptii.

The Mentalist vine la Pro Cinema, cu sezonul 3, din 5 iulie

The Mentalist, din 5 iulie, la PRO CINEMA, la miezul noptii


 

Nu e nici medium, si cu atat mai putin detectiv si cu toate acestea Patrick Jane are un palmares remarcabil de cazuri bazate pe infractiuni grave pe care le-a rezolvat cu succes, iar aceste performante se datoreaza faptului ca este incredibil de atent la detalii. De cele mai multe ori insa, el trece peste orice fel de regula si ignora complet protocolul, tocmai pentru a duce investigatia la bun sfarsit. Intr-o anumita perioada insa, el chiar a pretins ca are abilitati paranormale, fapt care i-a si adus o doza considerabila de celebritate. Din nefericire pentru el, asta i-a atras inclusiv atentia unui criminal in serie, care i-a ucis sotia si copilul.

 

Patrick Jane, este personajul central din "The Mentalist", detectiv si consultant la Biroul de Investigatii din California (CBI). El este cunoscut pentru faptul ca a elucidat un numar impresionant de crime, datorita talentului deosebit de a observa pana la cele mai mici detalii. In Birou, Patrick, este celebru pentru lipsa de protocol si asa zisa faima de medium, desi acum recunoaste ca in trecut, s-a prefacut ca are abilitati paranormale. Talentul lui Jane de a rezolva cazuri de mare importanta, este mereu analizat de colegii sai.

Cu toate acestea Agentul Teresa Lisbon, nu se teme sa recunoasca ca nu-l doreste pe Jane in echipa sa, datorita faptului ca este: narcisist, teatral, periculos si fara limite.

 

 

The Mentalist, din 5 iulie, la PRO CINEMA, la miezul noptii



 


Galerie foto


Modifică setările cookies