marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Other Woman: Kate Upton si Nicki Minaj isi fac debutul la Hollywood intr-o comedie alaturi de Cameron Diaz

Cantareata Nicki Minaj se afla in negocieri pentru a obtine primul ei rol la Hollywood, in comedia The Other woman, in care mai joaca Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton.

The Other Woman: Kate Upton si Nicki Minaj isi fac debutul la Hollywood intr-o comedie alaturi de Cameron Diaz

The Other Woman isi aduna o distributie cel putin bizara. Pe langa Cameron Diaz, Leslie Mann sau Nikolaj Coster-Waldau se afla in negocieri fotomodelul Kate Upton si solista Nicki Minaj, scrie Hollywood Reporter.


Kate Upton ar trebuie sa joace rolul unei amante atractive intr-o comedie despre un sot usuratic, jucat de starul din Game Of Thrones Nikolaj Coster-Waldau. Kate, in varsta de 20 de ani, a mai aparut in Tower Heist si The Three Stooges, in rolul unei maicute. Scenele au fost extrem de controversate si criticate de fani pentru ca isi bat joc de Biserica.

 

 

Diaz joaca rolul prietenei iar Mann cel al sotiei. Ele comploteaza impreuna dupa ce descopera ca ambele sunt inselate cu frumoasa blonda.

 

Filmul este regizat de Nick Cassavettes si o are in centru pe Cameron Diaz, o femeie care descopera ca barbatul pe care-l iubeste este insurat dar ca mai are si o doua amanta. Astfel, femeia se aliaza cu sotia acestuia, interpretata de Leslie Mann pentru a se razbuna pe sotul infidel, interpretat de Nikolaj Coster-Waldau.

 

 

 

Nicki Minaj va juca rolul asistentei lui Cameron Diaz, care va intra si ea sa o ajute pe aceasta in razbunarea pusa la cale de cele trei femei.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies