marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Castigatorii concursului "Intra in Clubul Muschetarilor!" au fost alesi. Intra sa vezi daca ai castigat cele 10 invitatii la film

The Three Musketeers va avea premiera pe marile ecrane din Romania, saptamana viitoare, pe 14 octombrie. Completeaza formularul de la sfarsitul articolului, raspunde la intrebare si poti castiga 10 invitatii duble la Cei trei muschetari la Hollywood Multiplex!

Castigatorii concursului Intra in Clubul Muschetarilor! au fost alesi. Intra sa vezi daca ai castigat cele 10 invitatii la film

Update: Castigatorii concursului "Intra in Clubul Muschetarilor!" sunt

1. Dragan Maria
2. Cernea Marius Danut
3.Seusan Florin Catalin
4.Oprea Raluca
5.Ion Rodica
6.Sima Daniela
7. Moise Cristian
8.Adrian Robert Tanase
9. Teodorescu Ioana
10. Constantin Ioana

Acestia vor fi contactati de echipa Procinema in cel mai scurt timp pentru a primi informatiile necesarii ridicarii invitatiilor la film.

Cea mai recenta adaptare a celei mai indragite carti a lui Alexandre Dumas aduce o distributie de zile mari, o coloana sonora semnata de Take That si efecte 3D  fantastice. Ca sa nu mai vorbim de minunata Milla Jovovich care a surprins pe toata lumea la premiera mondiala a filmului regizat de sotul ei.


Este o noua generatie a celor 3 muschetari spusa in varianta 3D cu un buget pe masura a declarat ucrainianca de 35 de ani.

Nici numele de pe afis nu se lasa mai prejos! In noua adaptare semnata Paul W.S. Anderson vor aparea Milla Jovovich (Miladay), Orlando Bloom (Buckingham) sau Christoph Waltz (Richelieu).Si, bineinteles, eroii: Logan Lerman (D’Artagnan), Matthew Macfadyen (Athos), Ray Stevenson (Porthos) si Luke Evans (Aramis).

Noua ecranizare va fi povestea tanarului D’Artagnan, care isi uneste fortele cu cei trei muschetari strengari. Ei trebuie sa-l opreasca pe hainul Richelieu, iar in lupta lor trebuie sa-i infrunte pe Buckingham, dar si pe vicleana Milady.


La premiera de acum 2 zile de la Londra, Milla, casatorita de 3 ani cu regizorul Paul W.S. Anderson a fost in centrul atentiei cu o aparitie stralucitoare pe covorul rosu.


"Am incercat pe cat posibil sa faca chiar eu cascadoriile din film. Imi place sa le fac atat timp cat nu e un risc serios. Scenele de lupta au fost intr-adedevar solicitante pentru ca purtam rochii de epoca foarte grele care imi faceau dificile miscarile" a povestit actrita care este la a treia colaborare cinematografica cu sotul ei.
 


"Aceasta noua adaptare nu este versiunea parintilor sau a bunicilor, ci una pentru noua generatie. Spiritul cartii este acelasi, insa viziunea scenaristilor si a regizorului aduce un plus povestii. Pusa in 3D este un adevarat spectacol care te tine cu sufletul la gura" a mai dezvaluit actrita.


"Milady de Winter este una dintre cele mai moderne femei din literatura. O respect pentru ca trebuie sa fii cu adevarat puternica pentru a naviga intr-o lume a barbatilor in secolul 17" asa si-a descris actrita personajul.


Cand faimosii muschetari Athos (Matthew Macfayden?), Aramis (Luke Evans), si Porthos (Ray Stevenson) pun mana pe niste documente pretioase, frumoasa lor partenera Milady (Milla Jovovich) ii drogheaza si fura planurile pe care i le vinde lui Buckingham (Orlando Bloom). 3 ani mai tarziu cand D’Artagnan (Logan Lerman) ajunge in Paris, cei 3 faimosi muschetari sunt de nerecunoscut.

In acest timp Cardinalul Richelieu ( Christoph Waltz) pune la cale un plan pentru a-l detrona pe tanarul Rege Ludovic al XIII-lea (Freddie Fox). Pentru a salva viitorul Frantei si implicit al Europei cei 4 muschetari trebuie sa infruntea cea mai periculoasa misiune din viata lor.

Completeaza formularul de mai jos, raspunde la intrebare si poti castiga 10 invitatii duble la Cei trei muschetari la Hollywood Multiplex

CLICK AICI pentru regulamentul concursului!

 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies