marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thor 2 se filmeaza in aceasta vara in Anglia. Vezi cine va regiza partea a doua a blockbusterului

Pe locul 12 in topul filmelor care au adus cei mai multi bani producatorilor in 2011 cu incasari globale de 448 de milioane de dolari, blockbusterul Thor va avea parte de o continuare in 2013 iar filmarile vor incepe in aceasta vara.

Thor 2 se filmeaza in aceasta vara in Anglia. Vezi cine va regiza partea a doua a blockbusterului

Filme relationate

GALERIE FOTO: TOP 2O CU FILMELE CARE AU AVUT CELE MAI MARI INCASARI IN 2011


Actorul australian
Tom Hiddleston cel care a jucat rolul personajului negativ Loki in povestea zeului tunetului - Thor aruncat pe Pamant de tatal sau, Odin - zeul suprem din mitologia nordica, si obligat sa traiasca printre locuitorii Terrei in zilele noastre a dezvaluit pentru revista Empire ca Thor 2 va fi regizat de Alan Taylor iar filmarile vor incepe la vara in Londra.

Produs de Paramount Pictures si Marvel Entertainment, Thor a avut un succes urias in 2011 si l-a lansat pe Chris Hemsworth (zeul Thor) ca una din marile revelatii ale anului. Prima parte a fost regizata de Kenneth Branagh si inca nu se stie daca Anthony Hopkins si Natalie Portman se vor intoarce pentru continuarea aventurilor.

Vezi THOR: TALES OF ASGARD pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

Alan Taylor a mai lucrat la seriale ca The Sopranos, Lost, Deadwood, Game Of Thrones si The West Wing.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies