marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Chris Hemsworth in rolul legendarului pilot britanic James Hunt

Femeile au parte de un cadou special de 8 martie. Frumuselul actor australian Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul super eroului Thor din blockbusterul verii trecute isi face aparitia in primele imagini din mult asteptatul film Rush.

Primele imagini cu Chris Hemsworth in rolul legendarului pilot britanic James Hunt

Actorul de 28 de ani a pierdut din muschii care l-au facut faimos in Thor si s-a transformat in dublura pilotului de curse James Hunt - baiatul de aur al Formulei 1 in anii '70.


Campion mondial la 29 de ani si mort la 45 printre litri de sampanie, femei frumoase si milioane de fani in intreaga lume: viata lui James Hunt pare desprinsa din filmele de la Hollywood.


Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl  si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau.

Chris Hemsworth in rolul lui James Hunt                                                           James Hunt


Andreas Nikolaus "Niki" Lauda, nascut in anul 1949, este un om de afaceri austriac si fost pilot de Formula 1, campion mondial in anii 1975, 1977 si 1984. Pilotul a suferit arsuri grave in urma unui accident spectaculos, in 1976, in timpul caruia a fost foarte aproape de a-si pierde viata. In acel an, titlul de campion mondial in circuitul Formula 1 i-a revenit pilotului britanic James Hunt.


Filmul va urmari rivalitatea sportiva dintre cei doi piloti, in anii '70 si va avea un scenariu semnat de Peter Morgan cel care a produs Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Romanca Alexandra Maria Lara va juca rolul iubitei lui Niki Lauda, in timp ce Olivia Wilde o va interpreta pe supermodelului Suzy Miller nevasta lui James Hunt care l-a parasit pe acesta pentru a se casatori cu actorul Richard Burton.
 

In varsta de 33 de ani, actorul Daniel Brühl a devenit cunoscut in 2009 gratie unui glorios erou de razboi nazist in productia regizata de Quentin Tarantino Inglorious Basterds.


Daniel Brühl  in rolul lui Niki Lauda                                               Niki Lauda in 1976    


Chris Hemsworth in rolul lui Thor. Actorul va aparea in aceeasi ipostaza in super productia The Avengers care  se va lansa in mai 2012.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies