marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ti-e dor de horror-thrillerul SAW? Afla daca se face unul nou

In luna octombrie a anului trecut, reprezentantii studioului Lionsgate spuneau ca Saw 3D va fi ultimul din seria care a ingrozit o lume intreaga. Insa creatorii Saw, James Wan si Leigh Whannell, nu sunt tocmai de aceeasi parere.

Ti-e dor de horror-thrillerul SAW? Afla daca se face unul nou

Leigh Whannell a declarat pentru movieweb.com ca povestea “Saw”nu s-a terminat, din punctul sau de vedere, si ca este incantat de ideea unui nou film din aceasta serie.

Nu putem sa ne gandim la Saw decat cu cea mai mare afectiune, pentru ca ele ne-au indeplinit dorinta de-o viata. Cu siguranta as fi dispus sa fac si altceva cu filmele Saw. Cunoscandu-ne pe James Wan si pe mine, dar si munca noastra, cred ca ar fi ceva complet nou si proaspat”, a spus Leigh Whannell.

Cu toate acestea, Whannel a marturisit ca nu s-a mai gandit la scenarii de groaza si la curse pentru oameni, de cand a terminat Saw III.

Cand am ajuns la final, am vrut sa incerc ceva diferit. Am scris lucruri diametral opuse fata de Saw. Am scris un film pentru copii, genul de film de aventura-fantezie. A fost un lucru bun sa incerc si altceva. Dar sa ma intorc la Saw? Bineinteles ca sunt deschis si catre aceasta posibilitate. Insa va mai dura, producatorii sigur vor dori sa-l revizuiasca, vom vorbi si cu ei”, a adaugat el.

 

Sursa foto: movieweb.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies