marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Timothy Dalton: Skyfall merita un Oscar, fostul James Bond il lauda pe Daniel Craig

Roger Moore l-a incoronat pe Daniel Craig cel mai bun James Bond din istorie si a laudat interpretarea sa din  Skyfall. Acum a venit randul lui Timothy Dalton sa admita ca al 23-lea film din seria James Bond merita un Oscar la o categorie importanta.

Timothy Dalton: Skyfall merita un Oscar, fostul James Bond il lauda pe Daniel Craig

 

In cei 50 de ani de existenta James Bond a obtinut doar doua premii Oscar, prima data in 1965 cu Goldfinger pentru cel mai bun sunet si a doua oara in 1966 cu Thunderball pentru cele mai bune efecte speciale. Ambele l-au avut pe Sean Connery in rolul principal. Din 1981 incoace seria 007 nu a mai obtinut nicio nominalizare la Oscar, membrii Academiei Americane de Film aratandu-si in repetate randuri dispretul fata de franciza considerata de multi patetica.

 

Timothy Dalton care l-a interpretat pe James Bond de doua ori inThe Living Daylights si Licence to Kill crede ca este timpul ca acest lucru sa se schimbe: "Este timpul ca Bond sa primeasca atentia cuvenita la Oscaruri. La aproape toate categoriile, Skyfall arata la nivel inalt de ce este capabila cinematografia astazi. Skyfall are un James Bond modern si este un film ce ramane adevarat perioadei sale.  Daniel Craig este fantastic si credibil. A avut o poveste buna cu M si o doza de cinismn. A fost fantastic."  a declarat Timothy Dalton pentru The Sunday Express.

 

Filmul a fost laudat in urma cu cateva luni si de un alt interpret al lui James Bond  - Roger Moore: "Skyfall este cel mai bun film cu James Bond si il are pe cel mai bun Bond - Daniel Craig. Am o mare admiratie pentru el."

 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies