marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tina Fey vrea sa faca un musical Mean Girls: ce s-a intamplat cu fetele rele din comedia lansata acum 9 ani

Dupa ce a terminat munca la serialul 30 Rock, ajuns la final, actrita Tina Fey lucreaza la un musical de teatru inspirat de comedia Mean Girls, scrie The Guardian. Comedia lansata in 2004 a ajuns un film clasic.

Tina Fey vrea sa faca un musical Mean Girls: ce s-a intamplat cu fetele rele din comedia lansata acum 9 ani


Ce-au patit fetele rele care cucereau America in 2004? Doua din ele sunt mari staruri de box office in timp ce a treia s-a autodistrus.


Mean Girls, comedia din 2004, regizat de Mark Waters si scrisa de Tina Fey le-a facut faimoase pe Lindsay Lohan, Rachel McAdams si Amanda Seyfried. Filmul despre eleva de 15 ani care ajunge intr-un liceu public si cade prada unui razboi psihologic si unor reguli nescrise are la baza cartea "Queen Bees and Wannabes” de Rosalind Wiseman, care descrie cum bisericutele de fete din licee opereaza si efectul lor asupra tuturor fetelor.


De atunci carierele lui Rachel McAdams (pe care o stiti din filme ca The Family Stone, Red Eye, The Time Traveler's Wife si Sherlock Holmes) si Amanda Seyfried ( Mamma Mia!, Red Riding Hood, Dear John, Les Miserables) au explodat, in timp ce Lindsay Lohan aflata pe val in acea perioada ( era cea mai tanara gazda a premiilor MTV din istorie la 17 ani) s-a prabusit in mod dramatic.

Acum 9 ani, Amanda Seyfried debuta cu rolul unei blondine prostute in Mean Girls. In 2013, actrita a cucerit box office-ul cu rolul lui Cosette din Les Miserables, filmul a facut incasari mondiale de 313 milioane de $.


 

Rachel McAdams a trecut de la diabolica adolescenta, Regina George care le facea tuturor viata un iad la filme ca The Notebook, Midnight in Paris, Sherlock Holmes.
 

 

Le avea pe toate - succes de box office, apreciere (unii o comparau cu o varianta mai tanara a lui Jodie Foster), bani si faima, insa totul a mers prost pentru Lindsay Lohan care a ajuns sa joace in filme de mana a treia.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies