marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Toate filmele din 2014, in mai putin de 7 minute. Cate dintre ele ai vazut?

Ca in fiecare an, cei de la The Sleepy Skunk lanseaza la finalul anului un trailer mash-up, ce contine imagini din toate filmele lansate in ultimele 12 luni. Si in 2014 avem ocazia sa vedem un trailer executat superb, ce imbina productii cu buget urias, filme de drama, filme de arta sau blockbustere cu super eroi.

Toate filmele din 2014, in mai putin de 7 minute. Cate dintre ele ai vazut?

Pentru fani, acesta este un adevarat deliciu. Trailerul celor de la The Sleepy Skunk contine imagini din filme ca The Lego Movie, Boyhood, Birdman, Lucy, Gone Girl, Interstellar, The Expendables 3, Annabelle, Guardians of the Galaxy etc.

 

 

Sunt si cateva filme care nu s-au lansat oficial inca, dar urmeaza sa fie lansate, iar imaginile sunt extrase din trailerele oficiale. Este cazul unor filme ca Big Eyes, in regia lui Tim Burton, cu Amy Adams si Christoph Waltz in rolurile principale.

 

 

 

Soundtrack-ul este alcatuit din cantecele celor de la The Prodigy, One Republic, dar si bucati de pe coloana sonoara a filmului "V for Vendetta", conform TIME.

 

Acest trailer ne ofera o perspectiva superba a fiecarui film in parte, dar si o privire de ansamblu asupra povestilor deosebite pe care le-am vazut expuse pe marile ecrane in 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies