marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise a refuzat sa joace in "Top Gun 2"

Studiourile Paramount Pictures i-au facut producatorului Jerry Bruckheimer si regizorului Tony Scott oferta de a realiza o continuare a filmului de succes "Top Gun" (1986), cea care i-a adus afirmarea actorului Tom Cruise, in rolul lui Maverick.

Tom Cruise a refuzat sa joace in Top Gun 2

articole relationate

Christopher McQuarrie este cel care ar putea sa se ocupe de scenariul noului film, potrivit unui blog, Vulture, de pe New York Magazine.

Tom Cruise a refuzat oferta de a aparea in rolul lui Maverick, potrivit www.topnews.in

David Ellison, fiul in varsta de 27 de ani al fondatorului Oracle, Larry Ellison, un pilot specializat in acrobatii aeriene, va participa de asemenea la acest proiect, potrivit aceluiasi blog.

Ellison a finantat recent mai multe filme cu suma de 350 de milioane de dolari si a incheiat o intelegere cu Paramount. Prima lor colaborare va fi "Misiune: Imposibila 4", cu Tom Cruise in rolul principal.

Filmul "Top Gun", cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer si Michael Ironside, a avut incasari de 176,65 milioane de dolari. Filmul prezinta competitia dintre membrii unei echipe de studenti a unei scoli de aviatie de elita din SUA, dar si povestea de dragoste dintre unul dintre acestia si o profesoara.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies