marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hanks se lupta din nou cu nazistii alaturi de Natalie Portman. Michel Hazanavicius, premiat cu Oscar in 2012,  la carma filmarior pentru In the Garden of Beasts

Michel Hazanavicius, regizorul francez premiat cu Oscar in 2012 pentru filmul The Artist negociaza cu producatorii pentru a regiza drama biografica cu tema istorica "In the Garden of Beasts"

Tom Hanks se lupta din nou cu nazistii alaturi de Natalie Portman. Michel Hazanavicius, premiat cu Oscar in 2012, la carma filmarior pentru In the Garden of Beasts

Filmul In the Garden of Beasts  il va avea in rolul principal pe Tom Hanks in timp ce Natalie Portman este dorita pentru a o interpreta pe fiica acestuia, scrie collider.com.

Inspirat din romanul nonfictional “In the Garden of Beasts: Love, Terror and an American Family in Hitler’s Berlin” al autorului Erik Larson, filmul va spune povestea lui William Dodd jucat de Tom Hanks, un profesor blajin din Chicago, care este numit de catre presedintele Roosevelt ambasador al Statelor Unite ale Americii la Berlin in anul 1933. Acesta soseste in Germania nazista impreuna cu sotia Mattie, fiul William si fiica lui Martha.


La inceput, Martha este atrasa de petrecerile fastuoase si de tinerii frumosi si idealisti ai celui de-al Treilea Reich, care intentioneaza sa redea Germaniei o pozitie de frunte intre tarile lumii, implicandu-se intr-o aventura pasionala cu un spion sovietic, dar si cu Rudolf Diels, primul conducator al Gestapo-ului, care este surprinzator de onorabil si integru pentru un lider al politiei politice a lui Adolf Hitler.


Ingrijorat de intetirea persecutiilor asupra evreilor, William E. Dodd telegrafiaza Departamentului de Stat din SUA pentru a trage un semnal de alarma cu privire la actele reprobabile ale fascistilor, dar se izbeste de un zid de indiferenta. Pe parcursul unui an crucial in istoria Germaniei, in care este martorul atacurilor brutale asupra evreilor, al cenzurii presei si al implementarii unor legi represive, Dodds experimenteaza rand pe rand entuziasmul, intrigile, povestile de dragoste si ororile epocii, pana cand un act de violenta fara precedent ii dezvaluie adevaratul caracter si adevaratele ambitii ale lui Hitler.


Pelicula este produsa de Universal Pictures


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies