marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hanks va juca in Inferno, al treilea film din franciza Codul lui Da Vinci. Cand incep filmarile

Tom Hanks va juca in cel de-al treilea film din franciza "Codul lui Da Vinci". Filmul se numeste "Inferno", iar regizor va f Ron Howard, cunoscut pentru productii ca "A Beautiful Mind" sau "Rush".

Tom Hanks va juca in Inferno, al treilea film din franciza Codul lui Da Vinci. Cand incep filmarile


Astfel, starul american va fi protagonistul filmului "Inferno", ce va avea la baza cel de-al patrulea volum scris de romancierul Dan Brown in cadrul acestei serii foarte populare de romane, relateaza Deadline.com.


Tom Hanks a jucat acest rol in precedentele doua filme din serie - "Codul lui Da Vinci" (2006) si "Ingeri si demoni" (2009). Cineastul Ron Howard va regiza noul proiect cinematografic. Filmarile de la "Inferno" vor debuta in aprilie 2015 in Italia.


"Inferno", publicat in mai 2013, este cel de-al patrulea roman scris de Dan Brown care il are ca protagonist pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard care dovedeste mult fler si curaj in investigatiile sale istorice. Fanii acestei francize de succes se asteptau ca Tom Hanks sa joace acest rol si in adaptarea cinematografica a celui de-al treilea roman din serie, "The Lost Symbol", insa, dupa ce Ron Howard a anuntat ca nu doreste sa regizeze acest film, proiectul a intrat "pe linie moarta, afirma site-ul Deadline.com.

 


"Inferno"
prezinta incercarea profesorului Langdon de a-si recupera memoria, dupa ce se trezeste intr-un spital din Italia si este diagnosticat cu amnezie. In acelasi timp, el incearca sa opreasca un barbat care doreste sa elibereze in lume un virus letal a carui structura este paradoxal asociata cu renumitul poem epic "Divina Comedie" scris in secolul al XIV-lea de Dante Alighieri.


Adaptarea cinematografica din 2006 a romanului "Codul lui Da Vinci" si versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului "Ingeri si Demoni" - ambele scrise de Dan Brown - au generat incasari de peste 1,24 miliarde de dolari pe plan mondial, ambele fiind realizate de studiourile Sony Pictures.
 

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies