marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy a semnat pentru inca 3 filme din seria Mad Max: ce a declarat actorul britanic

Tom Hardy se pregateste sa cucereasca fanii din 15 mai, cand se va lansa Mad Max: Fury Road, filmul care relanseaza seria devenita cult in randul fanilor genului. Presa americana sustine ca actorul ar fi semnat pentru inca trei filme din serie.

Tom Hardy a semnat pentru inca 3 filme din seria Mad Max: ce a declarat actorul britanic

Conform Variety, Tom Hardy a semnat contract cu producatorii pentru inca trei filme in care sa il joace pe eroul desertului. Astfel, cei de la Warner Bros sunt increzatori in succesul pe care il va avea Fury Road si vor sa continue povestea francizei lansata in anii '80. Informatia a aparut in presa dupa ce Tom Hardy a dezvaluit detalii intr-un interviu acordat revistei Esquire.
 

"Nu am fost niciodata mai entuziasmat si in acelasi timp, in afara zonei de confort. Este al naibii de grozav filmul." Actorul a spus ca a semnat pentru inca 3 filme pentru ca "totul se bazeaza pe cifre si cum va fi primit filmul. Inevitabil, sa nu uitam ca filmul este si o afacer" a spus Hardy in interviul pentru Esquire.


 


Cei de la Warner Bros nu au facut inca nici un comentariu despre aceste declaratii. Mad Max:Fury Road se va lansa in cinema pe 15 mai, iar fanii norocosi din SUA vor avea ocazia sa vada si primul trailer pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice.

Mad Max se intoarce pe ecrane in stil grandios. Filmul regizat de George Miller, cu Tom Hardy in rolul lui Max este unul dintre cele mai asteptate ale acestui an, iar trailerele arata o lume nebuna, nebuna, nebuna. Charlize Theron joaca rolul feminin principal, iar filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 15 mai. Festivalul de Film de la Cannes se desfasoara intre 13 si 24 mai 2015. Seria originala Mad Max s-a lansat in 1979, iar rolul l-a transformat intr-o celebritate pe Mel Gibson. Au urmat Mad Max 2 si The Road Warrior.
 

 

 

 

Conform presei americane, Mad Max: Fury Road a avut un buget urias si a costat mai mult decat toate cele trei filme de dinainte. Primul film, din 1979, a avut un buget de doar 1 milion de $ si a strans 100 de milioane de dolari. Ultimul film a costat 100 de milioane de dolari, adica mai mult decat toate cele trei filme din seria originala, conform CNN. Mad Max a creat un nou gen in cinematografie, transpunand westernul intr-o lume apostapoliptica.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies