marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy si Charlize Theron infrunta Apocalipsa: cei doi actori sunt de nerecunoscut in primele imagini din Mad Max:Fury Road

Au aparut primele imagini din Mad Max:Fury Road, filmul care readuce la viata franciza fenomen din anii '80. Tom Hardy si Charlize Theron sunt noii eroi ai francizei, iar cei doi impresioneaza pe coperta revistei Entertainment Weekly.

Tom Hardy si Charlize Theron infrunta Apocalipsa: cei doi actori sunt de nerecunoscut in primele imagini din Mad Max:Fury Road

Tom Hardy si Charlize Theron sunt pregatiti sa infrunte Apocalipsa in noile imagini oficiale din Mad Max:Fury Road. Dupa mai multe luni de speculatii, in care presa americana scria despre problemele intampinate, filmari intarziate si chiar posibile conflicte intre staruri, iata ca fanii au primit o asigurare ca noul film va iesi si in cinematografe.

 

Noul film din serie il aduce in prim plan pe Tom Hardy, care preia rolul simbol de la Mel Gibson, intr-o interpretare si viziune noua. Insa, atmosfera ramane apasatoare, cu actiunea plasata intr-o societate apocaliptica, in care regulile si le face fiecare.

 

 

 

 

Tom Hardy si Charlize Theron sunt transformati total in noile imagini. Actrita Charlize Theron apare cheala, insa fanii stiu deja de anul trecut de schimbare, dupa ce actrita si-a afisat noul look. Insa, probabil cea mai socanta transformare o are Nicholas Hoult, cunoscut din rolul Beast in noile filme X-men sau din rolul principal in Warm Bodies.

 

In urma cu cateva, luni presa tabloida a scris la un moment dat despre disensiunile profesionale care au aparut intre cei doi.  Insa, Tom Hardy a declarat pentru Esquire ca nu a existat asa ceva si ca Charlize Theron este "fenomenala". Potrivit unei surse care a vorbit pentru Perez Hilton, Hardy si Theron nu s-ar fi inteles foarte bine in perioada filmarilor, actrita fiind nemultumita de stilul de munca al colegului sau.

 

 

"Cred ca este incredbila. Este una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale. Nu a fost nici un conflictl", a declarat Tom Hardy despre zvonurile legate de o cearta intre el si Charlize Theron.

 

 

 

Mad Max: Fury Road continua franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansata in 1979. Povestea care l-a consacrat pe Mel Gibson detine recordul Guinness pentru cel mare raport profit-cost al oricarui film vreodata (un buget de sub 400,000 de dolari in comparatie cu un castig mondial de peste 100 de milioane de dolari). Primele imagini lansate il infatiseaza pe Tom Hardy in universul post-apocaliptic.

 

 


 

 

Producatorii au declarat ca Mad Max: Fury Road va fi o relansare a universului lui Max, o schimbare adusa lumii in care acesta va duce aceleasi lupte dure insa intr-o maniera mai moderna. Ironic, bugetul acestuia este de 100 de milioane de dolari, o suma enorma comparativ cu cea a primului film din franciza, insa echipa pare optimista. "A fost o experienta uimitoare," povesteste Tom Hardy pentru Belfast Telegraph. "Este un film mare, cu buget imens si plin de cascadorii deosebite. Pelicula preia actiunea de unde s-au incheiat filmele cu Mel Gibson si va duce seria Mad Max la un cu totul alt nivel."

 

 Filmul se poate mandri cu o distributie promitatoare, printre care si Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Richard Carter, Gillian Jones si Melissa Jaffer. Data de lansare este 15 mai 2015.


Galerie foto


Modifică setările cookies