marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tommy Lee Jones ii apara pe Robert De Niro si Michelle Pfeiffer in Malavita, filmul cu gangsteri al lui Luc Besson

Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si Tommy Lee Jones au fost confirmati oficial in pelicula Malavita, un thriller cu mafioti scris si regizat de Luc Besson.

Tommy Lee Jones ii apara pe Robert De Niro si Michelle Pfeiffer in Malavita, filmul cu gangsteri al lui Luc Besson

 

Din distributia filmului care se va lansa in 2013 mai fac parte Dianna Agron si John D'Leo. Robert De Niro si Michelle Pfeiffer sunt sefii unei familii de mafioti retrasa din activitate iar Tommy Lee Jones va juca rolul unui agent FBI, trimis sa-i apere.  Filmul va fi realizat in Franta si New York.


“Malavita” se inspira din romanul cu gangsteri “Badfellas” al autorului Tonino Benacquista si il are in centrul actiunii pe italianul Giovanni Manzoni, un mafiot retras din activitate care a fost inclus intr-un program de protectie a martorilor si care s-a refugiat impreuna cu familia intr-un sat din Normandia, luandu-si numele de Fred Blake.


Mintindu-i pe localnici ca se afla acolo pentru a scrie despre debarcarea trupelor aliate in Normandia in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, Giovanni incepe sa se simta confortabil si in siguranta in Franta. Dar nu este prima oara cand fostul mafiot incearca in zadar sa isi construiasca o existenta tihnita departe de casa, iar trecutul intunecat il ajunge de fiecare data din urma si ii ruineaza planurile.

Robert De Niro (68 de ani) pe care filmele cu mafioti l-au adus pe culmile gloriei in anii '80 si '90 va juca rolul lui Giovanni Manzoni in timp ce Michelle Pfeiffer (54 de ani) va fi nevasta sa.


Luc Besson este regizor si scenarist pentru "Malavita" iar filmarile vor incepe in luna august. Ultima data cand De Niro si Michelle Pfeiffer au impartit marele ecran a fost in filmul Stardust in 2007.


Michelle Pfeiffer a fost iubita lui Al Pacino in Scarface (1983)


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies